Reintruparea

Extras din cartea Din Tainele Vietii si ale Universului de Scarlat Demetrescu:

 Spiritul candidat la reintrupare, insoţit de ghidul său, se apropie de viitorii săi părinţi şi sta in preajma lor. Sosind ziua unirii lor fizice, o forţă a spaţiilor lucrează asupra celor doi generatori, invăluindu-i cu anumite fluide, pentru a-i dispune la unire trupească; iar bietul om se supune asemenea unei marionete. El crede că este voinţa sa, plăcerea sa, să se „iubească” cu partenera lui. Da, această unire este la fel ca altădată, dar pe cand arunci era o simplă manifestare animalică -mai joasă chiar, fără să fi avut vreo urmare – de data aceasta omul se supune unei forţe care in indeamnă, in vederea unui act divin, pentru un scop ce intră in planurile Creatorului. Cei doi soţi s-au unit, crezandu-se singuri, şi cu toate acestea şase martori au fost de faţă: dreptaşul tatălui, dreptaşul soţiei, spiritul care se va intrupa, ghizii celor doi soţi, precum şi marele intrupător. De indată ce s-a format oul, spiritul candidat la intrupare isi inconjoară mama cu o bandă eterică şi se pune in legătură cu oul. De acum incepe marea operă necunoscută de ştiinţa materialistă.

Voi descrie pe scurt principalele faze ale formării copilului in pantecele mamei şi naşterea lui. Spiritul coborat la intrupare inconjoară cu perispiritul său trupul viitoarei sale mame, perispiritul său luand forma unei rochii, stramtă sus şi largă in poale, adică forma unui clopot, a unui trunchi de con. Acest inveliş fluidic se intinde din dreptul umerilor mamei, păna mai jos de gleznă, capul ei rămanand liber. Se ştie – fiind dovedit şi de ştiinţă – că vehicolul fizic al omului conţine o masă de fluide electromagnetice. Dintre toate organele corpului omenesc, cel mai bogat in fluid este sistemul nervos central şi periferic. Orice acţiune de natură fluidică venită din spaţiu, va lucra asupra intregului corp fizic, dar sistemul cerebrospinal va răspunde cel mai promt şi mai’ puternic la aceste influenţe.

Dacă acţiunile venite din afară vor fi puternice, encefalul, care este de o sensibilitate deosebită, va fi penetrat, fluidul său fiind pus violent in vibraţie. Vibraţiile neobişnuite ale fluidului cerebral vor acţiona la randul lor asupra cortexului şi a celulelor nervoase. Impresionate puternic, celulele nervoase fiind puse in vibraţie cu o putere neobişnuită, se va produce in ele o perturbare funcţională, care va sfarşi, in timp mai prelungit, cu un dezechilibru mintal. Cum sistemul cerebrospinal este comandantul organismului, de la el plecand toate ordinele prin care sunt dirijate funcţiile organelor interne, se inţelege că şi aceste organe vor funcţiona dezordonat. Astfel, omul va’ avea mişcări necoordonate, isi va pierde orientarea in spaţiu,’ dereglandu-i-se circulaţia sanguină, secreţiile hormonale, excreţia etc. Pe scurt, o dezordine generală, de pe urma căreia va suferi spiritul, posesorul acestui trup dezarmonizat.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s