Procesul reintruparii – partea a cincea

In timpurile stăvechi, tainele naturii erau bine cunoscute. Viitoarea mamă avea grijă să-şi aşeze patul in direcţia est-vest, şi anume cu picioarele la răsărit şi cu capul la apus, aşa după cum a rămas obicei de a se aşeza mortul cu faţa la răsărit. Scopul urmărit era următorul. Se ştie că marele curent cosmic, după ce a inconjurat Soarele, vine să inconjoare şi planeta noastră. Direcţia acestui curent este la inceput de la răsărit la apus, dar de la o vreme se ridică pe unul din meridiane spre nord. Este bine ca trupul femeii insărcinate să fie aşezat pe axa curentului cosmic, astfel ca acesta să intre prin picioarele sale, să străbată trupul şi să iasă prin creştetul capului, adică in acelaşi sens in care se retrage spiritul din trup, la moartea acestuia.

Cu cată sfinţenie manca, bea, dormea şi trăia mama pe acele vremuri! După ce patul era direcţionat in felul descris mai sus, somnul ei trebuia să aibă loc imediat după apusul soarelui, adică din momentul in care se intuneca şi pană cand incepea să se lumineze de ziuă, dar negreşit inainte de răsăritul soarelui. Noaptea, perispiritul ei se incărca cu fluide spaţiale cosmice, iar ziua acumula fluide solare şi terestre. Cu cată dragoste şi respect isi privea soţul perechea iubită, aflată in această situaţie nobilă şi importantă. O ingrijire deosebită ii acorda prin vorbe, fapte şi atitudine, scutind-o de orice emoţie violentă sau supărare, şi hrănind-o cu alimente consistente şi in cantităţi mici. Soţul se separa de soţie, pentru a nu inpiedica, prin apropierea lui, desfăşurarea fenomenelor oculte de care avea cunoştinţă, fără să cunoască amănunţit mecanismul lor. Orice contact fizic era interzis in timpul sarcinii soţiei, pentru a nu produce spasme interne, care ar fi comprimat puiul uman, in formare in pantecele mamei, iar pe de altă parte, spasmul erotic trimite fluide de ordin inferior către copil, contribuind la nefericirea fizică şi intelectuală a viitorului om.

Cat de inţelegători erau oamenii in acele vremuri, sufletul lor fremătand la vibraţiile venite din spaţiu, deşi trăiau intr-o epocă lipsită de tehnica civilizaţiei de azi! Am spus că spiritul-fiu absoarbe fluide de la părinţi, pe care concentrandu-le pană la o cvasimaterializare, isi făureşte trupul, fetusul din pantecele mamei. Pe cand absorbirea de fluide materne se face uşor, spiritul-fiu fiind in preajma mamei, absorbirea de la tată este mai dificilă, pentru că el nu este mereu prezent. Absorbirea fluidelor paterne se face fără^ştirea tatălui, ca om, indeplininduse la orice distanţă s-ar găsi tatăl de soţie şi de viitorul său fiu. Intr-adevăr, tatăl ziua se duce la birou, la cafenea, la club, jucand o partidă de cărţi, ori e plecat departe, prin alte ţări, cu misiuni sau afaceri. Oriunde s-ar afla, la orice distanţă in jurul pămantului, spiritul-fiu, ajutat de fraţii spaţiali, absoarbe fluid din corpul fluidic al tatălui său.

In această privinţă, intervine o problemă foarte grea pentru bietul spirit-fiu: felul cum isi duc viaţa părinţii săi, in perioada cand soţia este insărcinată, se cere ca ambii părinţi să trăiască după o anumită conduită. Astfel mama se va sili să nu se supere, să-şi impună un calm deplin, pentru că supărarea ei va produce furtuni, perturbări in perispiritul ei, impiedicand spiritul intrupător in opera lui constructivă; pe de altă parte, materia furtunos procurată de mamă va dăuna la alcătuirea perfectă a trupului micuţei făpturi. Se mai cere ca mama să nu obosească, pentru că o activitate corporală prelungită ii slăbeşte trupul, avand repercusiuni asupra perispiritului său şi deci asupra copilului din pantecele ei.

Aşadar se cere odihnă, dar fără a se cădea in limita opusă, şederea prelungită fiind la fel de dăunătoare. intre o activitate incordată şi o şedere dusă pană la trandăvie e de preferat cea dintai. Insă calea de mijloc este cea mai favorabilă. Muncă, mişcare – dar nu pană la oboseală, pană la sleirea trupului. Se mai cere ca simţurile, In special văzul şi auzul să fie plăcut impresionate pe tot timpul sarcinii. Natura, prin peisajele ei incantătoare – munte, pădure, litoral – oferă imagini care prin ochii şi perispiritul mamei penetrează copilul, contribuind foarte mult la alcătuirea perfectă şi armonioasă a trupului său. Vorbele blajine şi frumoase, vibraţiile armonioase, muzica melodioasă, au deasemenea un ecou puternic in fiinţa plăpandă din sanul mamei.

Contribuţia tatălui, prin fluidele sale, la alcătuirea trupului copilului său, este la fel de importanta ca şi cea a mamei. Viaţa cuminte, calmă şi rezonabilă, a tatălui va avea urmări fericite pentru viitorul său copil. Soţul trebuie să evite nopţile pierdute la bar sau la masa verde a jocurilor de noroc; el trebuie să respecte orele de somn, să nu transforme noaptea in zi, căci lipsa de somn aduce slăbiciunea perispiritului său, care ştim că isi primeneşte fluidele uzate noaptea, cand trupul său doarme. Alimentaţia tatălui trebuie să fie, in tot timpul sarcinii soţiei sale, calculată, simplă şi uşoară. Băuturile alcoolice, tutunul, cafeau şi condimentele vor acumula o anumită varietate de fluide in perispiritul său, iar acesta va emite unde vibratorii nedorite. De asemenea, agitaţiile sale in domeniul politicii sau al afacerilor, lovesc nevinovata fiinţă pe cale de formare, contribuind la nefericirea sa. Se cade ca tatăl să fie conştient că vibraţiile şi fluidele pe care le răspandeşte in jurul său trebuie să fie armonioase şi benefice trupului uman, ele reflectandu-se in alcătuirea embrionului.

Iată marea misiune a părinţilor in procesul reintrupării unui spirit, sosit in mijlocul lor in calitate de copil, avand o mare responsabilitate faţă de legile divine. Cu măsura cu care ai măsurat, ţi se va măsura la timpul intrupării tale. Ferice de mama care pune toată grija să prepare calea viitorului copil! Ferice de tatăl care pune toată atenţia să nu se facă vinovat, prin conduita sa, de vreo slăbiciune sau malformaţie a viitorului copil!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s