Procesul reintruparii – partea a doua

Cunoscand aceste legi, spiritul coborat la renitrupare caută să nu facă nici un rău mamei sale – din acest moment această femeie ii este mamă – ferindu-se să-i inconjoare capul cu perispiritul său. Trunchiul de con fluidic se află uneori mai aproape de trupul mamei, alteori mai depărtat, in funcţie de varsta mamei, culoarea pielii, a părului şi ochilor. Dacă mama este tanără, spiritul incercuitor stă mai departe de ea, vitalitatea corpului ei fizic fiind destul de ridicată. Graţie vitalităţii puternice, spiritul incercuitor, candidat la intrupare, trebuie să se ţină la o distanţă mai mare, pentru ca influenţa perispiritului său să nu fie resimţită prea puternic de’ mama sa. Cand, din neatenţie, se intamplă acest lucru, mama are dureri de cap şi o nervozitate neobişnuită. Dacă mama este mai in varstă, spirkul inconjurător se apropie mai mult de ea, pentru a o influenţa ceva mai puternic, trupul ei neimpresionandu-se ca cel de 17-20 ani.

Se ştie că persoanele cu ochii negri emit şi primesc mai puternic fluidele electrice. Ochii sunt supapele trupului, prin care spiritul emite valuri de unde electromagnetice, fermecand d sau adormind un om ori un animal. Dacă femeia aleasă să fie mamă va avea ochii negri, spiritul sosit la intrupare va căuta să păstreze o distanţă mai mare de trupul ei, decat in cazul cand culoarea ochilor ii este deschisă, pentru ca nu cumva pe calea ochilor razele sale fluidice să influenţeze prea puternic perispiritul mamei sale. Aceleaşi considerente le are in vedere spiritul, cand mama sa va fi brunetă. Cand ne pieptănăm, se aud pocnituri şi firele de păr se zbarlesc, respingandu-se unele pe altele. Prin pieptănare se produce o frecare intre păr şi pieptene. Din această frecare se naşte electricitate diferită in păr de cea din pieptene, generand fulgere microscopice, urmate de mici tunete, percepute sub formă de paraituri. S-a observat insă că părul negru dezvoltă mai multă electricitate decat cel blond. Prin urmate, spiritul-fiu va sta mai departe de iubita sa mamă brunetă, pentru a nu-i produce nici o greutate.

In general, cea mai mică apropiere dintre fiu şi mamă este de cativa centimetri, iar cea mai mare nu trece peste un metru de la suprafaţa trupului mamei. Spiritul inconjurător nu se va alipi niciodată complet de trupul mamei sale, pentru că in acest caz vibraţiile lui, fiind prea apropiate, izbesc cu putere in trupul şi perispiritul mamei, cauzandu-i prejudicii. O greşeală făcută din necunoaştere sau neatenţie poate avea rezultate dezastruoase, de care spiritul rămane răspunzător in faţa Divinităţii. Dar in definitiv care este motivul pentru care spiritul nou venit la viaţa trupească nu stă deoparte, ci inconjoară trupul mamei sale? Explicaţia este următoarea. Viitoarea mamă, in vederea acestei sfinte misiuni, trebuie să aibă pregătite anumite condiţii fizico-organice şi sufleteşti. Aceste condiţii le asigură spiritul coborat la reintrupare.

Odată ce spiritul-fiu isi infăşoară mama, incepe să trimită raze fluidice către trupul ei. Acestei raze o pătrund, şi lucrand asupra perispiritului şi a unor organe, produc schimbări anatomice şi fiziologice. Astfel glandele mamare incep să se dezvolte in vederea marelui scop – producerea secreţiei lactice. Organele generatoare se congestionează, trec prin anumite modificări, pregătind condiţiile pentru păstrarea embrionului şi creşterea fetusului. Se produc o serie de transformări interne, vizibile uneori şi la exterior – umflarea buzelor şi picioarelor, pătarea pielii etc. Dar in afară de pregătirile provocate de spiritul-fiu, mama este cuprinsă de sentimente şi dispoziţii sufleteşti, cu totul diferite de stările ei anterioare. Aceste sentimente şi dispoziţii o determină să primească cu plăcere vestea sosirii unei fiinţe la viaţa pămantească, s-o accepte, s-o iubească şi crească in idei Şi stări sufleteşti demne de o mamă desăvarşită, să n-o respingă, să nu caute să scape de ea.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s