Procesul reintruparii – partea a patra

Operele Creatorului sunt totdeauna armonizate prin imperecherea contrariilor, a pozitivului cu negativul. Spiritul sosit să-şi construiască reşedinţa in care va sălăşlui ani de zile, trebuie să aibă la dispoziţie şi fluid pozitiv şi fluid negativ, procurat de la ambii părinţi. Pe cand fluidele mamei le absoarbe noaptea, pe ale tatălui le absoarbe ziua.

Există cazuri cand spiritul inconjurător, spiritul-fiu, absoarbe fluide umanizate intr-o cantitate mai mare de la tată decat de la mamă. In acest caz, fizicul copilului va semăna mai mult cu tatăl decat cu mama. Dacă mama oferă mai mult fluid umanizat, copilul va semăna mai mult cu ea. Cand proporţiile furnizate de cei doi părinţi sunt aproximativ egale, trupul copilului va avea caractere fizice comune celor doi părinţi. Dar există cazuri cand un copil nu seamănă nici cu tata, nici cu mama, ci cu una din rudele apropiate – văr, unchi etc. In acest caz spiritul-fiu a absorbit mai multe fluide de la acea rudă a părinţilor săi, persoană de care e legată printr-o existenţă comună şi drăgăstoasă dintr-o viaţă anterioară.

Iată inţelesul real al marii taine a eredităţii. Cat s-a discutat, cat s-a scris despre această problemă importantă şi cate ipoteze şi presupuneri nu s-au elaborat, pentru explicarea acestui fenomen spiritual, in general in viaţa fizică minerală, vegetală, animală şi umană. Pornind de la date fizice, nu se poate ajunge la o concluzie reală si explicarea unui fenomen cu rădăcini adanci in lumea spirituală. Cu toate că efectul fenomenului eredităţii este vizibil in planul fizic, cauzele isi au rădăcinile in materia invizibilă a spaţiilor Numai cand savantul va cunoaşte fizica şi chimia fluidelor lumilor spaţiale, cand va descoperi materiile metafizice, energiile care le animă şi legile care le guvernează, va găsi soluţia tuturor fenomenelor incă nedescifrate.

Ceea ce este interesant şi sublim, in acelaşi timp, e faptul că ziua spiritul-fiu isi inconjoară mama, iar noaptea, mama părăsindu-şi trupul, vine şi isi inconjoară spiritul-fiu; astfel, de la o vreme, se realizează o inconjurare reciprocă in jurul trupului matern. Inţelesul tainic al acestor imbrăţişări fluidice alternante este următorul. Ziua, spiritul-fiu primind anumite fluide venite din Infinit, le indreaptă către mamă, care la randul ei le concentrează spre pantecele ei, spre copilul formare. Noaptea, spiritul mamei absoarbe din spaţiu anumite fluide, pe care le revarsă asupra perispiritului spiritului-fiu. Spiritul-fiu cat şi spiritul-mamă contribuie astfel la o operă comună. Toate aceste acţiuni se concentrează asupra pruncului, care prin hrănirea continuă cu diferite fluide şi cu substanţele asimilate din sangele mamei, se dezvoltă foarte rapid.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s