Procesul reintruparii – partea a sasea

Nouă luni de zile spiritul-fiu a lucrat cu atenţie şi dragoste asupra mamei şi asupra trupului din pantecele ei. Dar a sosit momentul naşterii, spiritul-fiu indepărtandu-se cat mai mult de trupul mamei sale – pană la trei metri. Cand micul trup a pornit spre lumina zilei, spre viaţa terestră, perispiritul spiritului-fiu se desparte in două jumătăţi. Imediat ce a ieşit copilul, spiritul-fiu il inconjoară, iar cele două jumătăţi ale perispiritului se reunesc in jurul său. Nouă luni de zile duhul şi-a inconjurat şi infăşurat mama; de acum, ani de zile mama va imbrăţişa trupul copilului ei, animat de duhul fără de care ar rămane inert, ca o bucată de carne atarnată in cuiul unui măcelar.

Vechea inţelepciune – obţinută in veacuri prin revelaţie şi stabilită prin observaţii – recomandă prezenţa unui număr mic de persoane in camera de naştere. Privirile, gandurile şi sentimentele celor prezenţi produc valuri de fluide magnetice, electrice şi spirituale, care au consecinţe asupra trupului sensibil al copilului, asupra mamei şi spiritului-fiu care pandeşte momentul de a-şi lua in stăpanire trupul, casa de lut, in care va vieţui pe acest pămant. Moaşa şi un ajutor – două sunt suficiente, fără să umble forfota, fără agitaţie, ci totul să fie oranduit din vreme şi toate aşezate de partea capului mamei, adică spre apus. Nu e bine să se umble pe la partea opusă, spre răsărit, adică in jurul picioarelor lăuzei, pentru că este perturbat curentul divin, venit dinspre răsărit, care acum, mai mult ca oricand, are o influenţă hotăratoare asupra pruncului ce vine cu un strigăt, cu o primă respiraţie la viaţa trupească a pămantului.

Mama fiind aşezată cu capul spre apus, primeşte curentul cosmic de la picioare. In momentul ieşirii la viaţa terestră, copilul primeşte curentul divin de la cap spre picioare, asemenea unei binecuvantări a Tatălui ceresc, asemenea unui prim sărut in noua sa carieră. Acest uriaş curent divin a pornit de la Tatăl, străbate cosmosul, inveleşte universurile, inconjoară rand pe rand galaxiile, sistemele solare, ajunge la fiecare planetă, invăluie şi intreţine cu viaţă, mişcare şi vibraţie tot ce se află pe corpurile cereşti, pentru a se intoarce la Tatăl. Din soarele nostru, din centrul sistemului nostru planetar, soseşte un al doilea curent – curentul solar. Acesta are o influenţă specială asupra vieţii şi a evoluţiei. In fine, trecand prin atmosfera fluidică din jurul pămantului, cei doi curenţi iau din spaţiu, din zona unde a sălăşluit spiritul care se intrupează, o coloană de fluid care va avea imprimată in ea toate gandurile şi sentimentele, chintesenţa tuturor acţiunilor acestui spirit in nesfarşita sa carieră umană. Acest curent fluidic, al propriei esenţe evolutive a fiecărei entităţi spirituale, il vom numi curentul terestru.

Aşadar, in momentul naşterii copilului, entitatea spirituală primeşte trei influenţe – cei trei magi de la răsărit – fiind scăldat de un curent care conţine trei feluri de fluide: divine, solare şi terestre. Prin intrupare, fiecare entitate spirituală primeşte trei forţe, oferindu-i o anumită tărie, cu care va lucra de acum incolo asupra trupului său, asupra casei sale. Curioasă casă, pentru că in orice casă omul se adăposteşte in interiorul ei, pe cand aici spiritul stăpan stă deocamdată afară, in jurul trupului său, luand in definitiv tot o formă umană, dar ceva mai mare. Incă din prima secundă a ieşirii pruncului din intunericul matricei la lumină, acest om fluidic, ce inconjoară micuţul trup, se leagă printr-un cordon fluidic cu bulbul rahidian.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s