Veste mare!

Azi am avut primul vizitator la blog care a ajuns aici cautand:

„Cele mai căutate: jocuri dezbrac-o pe fata cand doarme”.

In alta ordine de idei, maine incep primul curs din anul 2011, un modul C de shiatsu iar Saccsiv este oripilat de arhitectura unei biserici din Suceava si a unui proiect de manastire la Aiud. Ce conteaza forma exterioara, important e ceea ce se intampla inauntru! Dar atunci cand esti atat de atasat de ritualuri, de exterior, de forme este firesc sa fii panicat.

Da, draga Saccsiv, exteriorul se schimba, este o lege a creatiei, singura constanta este schimbarea.

Anunțuri

Un gând despre „Veste mare!

  1. 1. Am citit cu ceva vreme in urma pe crestinortodox.ro un amplu articol despre purtarea barbii.
    Autorul considera ca a nu purta barba este necuviincios. A avea barba, dar aranjata, „stilizata” iar nu este pe placul lui Dumnezeu, fiind dovada de cochetarie. Adevaratul crestin isi poarta barba asa cum i-a dat-o Cel de sus, mai mult sau mai putin estetica.
    2. M-am nimerit la o catehizare sustinuta de Sorin Dumitrescu pe tema Invierii Mantuitorului. Din una in alta, omul (pictor) a pus mana pe marker si a desenat mai multe tipuri de acoperis de biserica, sustinand ca „asta il inteapa pe Dumnezeu in talpi”, „asta e prea opulenta si nu ii place lui Dumnezeu”, „asta, ce splendoare simpla, e pe placul lui Dumnezeu”.
    3. Cunosc o doamna ce are grija de o biserica. Doamna este foarte preocupata de estetica bisericii. Saptamanal cumpara din banii bisericii cantitati mari de flori, costisitoare (cca. 150 eur/luna), pentru a fi frumos in Casa Domnului. Cand ajung florile sa nu mai arate ca in poze, e o mare problema, inseamna ca ea ii necinsteste pe Maica Domnului & Co, prin neglijenta.

    Privesc uimita la genul asta de oameni si ma intreb: cum pot ei sa vada lumina de sus cand stau cu ochii in jos, judecand oameni si obiecte, si punand in gura lui Dumnezeu cuvinte?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s