O singura viata, o singura sansa la mantuire!

Avem o singura sansa la mantuire, o singura viata!

Atunci cum ramane cu cei care se nasc si mor la o zi, o saptamana, un an, zece ani? Ce sansa au avut ei?

Cum ramane cu sufletele care locuiesc o viata intreaga intr-un trup bolnav, al unui retardat mental, care toata viata nu poate scoate un singur cuvant?

Cum ramane cu Dumnezeul cel drept? Daca ar exista o singura sansa la mantuire, atunci, ar trebui sa avem cu totii sanse egale: sa ne nastem toti ortodocsi, toti cu abilitati si inclinatii teologice, toti sanatosi perfect, toti sa traim pana la aceeasi varsta! Atunci vom spune ca exista o singura viata si un Dumnezeu drept.

Pana atunci, daca imi spuneti ca exista o singura viata, inseamna ca imi spuneti ca voi credeti intr-un Dumnezeu nedrept, care face favoruri pe fata unora. Unul se naste in familie ortodoxa, copil de preoti, este dus la biserica saptamanal, impartasit, are haine frumoase si un pat calduros, cand creste va studia teologia si va deveni si el preot. Un altul se naste intr-o mahala din India, plin de bube si sarac, nu aude niciodata de Hristos. De mic copil, fura precum respira si moare in luptele de strada. Deci, prezentandu-se la judecata nu va avea el dreptul sa protesteze ca nu s-a nascut si el intr-o familie de ortodocsi in Romania? Nu va avea dreptul la protest?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s