A treia judecata a duhului – Marea si Infricosatoarea judecata a lui Hristos!

în fine, a treia şi cea mai înfricoşătoare judecată are loc când s-a terminat ciclul, pentru care a venit o entitate la şcoala planetei noastre. Ea are loc aproximativ după 26.000 de ani de existenţă pe acest glob. Pe parcursul celor 26.000 de ani, entitatea spirituală şi-a dus existenţa când pe pământ – ca om trupesc, când în Cer – ca om ceresc sau duh spaţial. în scurgerea acestui timp, omul a trăit sute şi mii de vieţi. Unele din ele au fost mai bune, altele mai zbuciumate, unele mai înţelepte, altele pline de ticăloşii’. Dar, în fine, legea evoluţiei 1-a împins mereu mai sus. Timpul trece încet, dar secolele se înşiră, şi iată că a sosit finalul şcolii planetare. Acum se face marea alegere, acum are loc marele examen al acestei existenţe ciclice de aproximativ 26.000 de ani.

Pentru acest examen, amănunţit şi nepărtinitor, însuşi Guvernatorul solar se coboară din Tronul măririi Sale şi înconjurat de Juriul Său solar, compus din sfintele duhuri angelice solare, vine spre Pământ şi îşi stabileşte Judecata în atmosfera fluidică a Lunii noastre. La această Judecată divină asistă fără consultare Juriul Pământului, format din marile entităţi conducătoare ale planetei noastre, care de acum nu mai au nici un cuvânt, ele asistând doar ca simpli martori la sfânta şi divina Judecată. Unul câte unul, duhurile Pământului, care au terminat ciclul şederii lor pe această planetă, trec pe dinaintea Domnului şi a îngerilor Săi. Negrăita ştiinţă a Divinului solar vede meritele fiecăruia, şi cei buni şi drepţi sunt trecuţi la dreapta Lui, iar cei nevrednici la stânga.

Entităţile spirituale tremură din toată fiinţa lor, stând în faţa Divinului solar, la Judecata făcută în numele Tatălui ceresc. Infricoşate sunt sufletele lor, căci ştiu că dreaptă e Judecata Celui care străluceşte cu o lumină orbitoare în faţa lor. Acum văd toată grozăvia conduitei lor, cât au stat pe acest glob. Cei care au dus o existenţă din bine în mai bine, vor fi conduşi de îngerii solari pe o altă planetă, mai avansată, iar cei care au stagnat, din existenţă în existenţă – opunându-se curentului evolutiv,prin liberul lor arbitru, rău aplicat – vor fi luaţi de alţi îngeri şi duşi pe o planetă inferioară a sistemului nostru. Aici duhul leneş se va trezi din toropeala sa şi nu va mai ignora legile cereşti şi omeneşti. Insă, de multe ori, aceste duhuri sunt duse pe un alt soare, daţi în primire Guvernatorului altui sistem, pentru a fi repartizaţi pe una din planetele acelui sistem, de o evoluţie asemănătoare cu a Pământului nostru.

Entităţile spirituale rămase în urmă cu evoluţia lor nu mai pot fi reţinute în jurul Pământului, pentru că în locul valului de spirite de care aparţin şi care trebuie să plece, soseşte un alt val de duhuri, de pe o altă planetă, inferioară Pământului, val sosit aici să-şi facă noua şcoală ciclică, planetară, superioară celei precedente. Astfel, val după val, pleacă, şi alte valuri de duhuri sosesc. Acest ciclu se va repeta miliarde de ani, până ce planeta noastră va ajunge la finele existenţei sale. Aproximativ la fiecare 26.000 de ani are loc, în faţa divinului nostru Stăpân, marea Judecată, de care vorbeşte şi Sfânta Scriptură.

Prin urmare, pe acest glob terestru, omul trece prin trei feluri de judecăţi:

1. judecăţile din timpul unei întrupări;
2. judecăţile de după fiecare întrupare;
3. Judecata divină de la finele şcolii planetare.

Doamne, dă tărie sufletului meu să nu mai greşesc, şi astfel să nu mă ruşinez, de faptele mele, în faţa gloriei Tale! Fă Doamne, ca sufletul meu să fie conştient de Legile Tale, ca astfel să mă întorc cât mai curând în sânul Tău, de unde am purces cândva, în noaptea adâncă a miliardelor de ani.Amin.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s