Cele noua botezuri de pe Pamant. Preotii ceresti. Cordonul fericirii. Botezul Solar.

Extras din cartea „Din Tainele Vietii si ale Universului”, de Scarlat Demetrescu

„Zona angelică a oricărei planete este alcătuită la fel ca la noi, dar rangul lor diferă de la planeta la planetă, după gradul lor de evoluţie. Prin urmare, există atâtea feluri de botezători planetari, câte feluri de planete sunt în acel sistem solar. Sistemele solare au şi ele evoluţia lor. Astrul sau Soarele nostru nu este un corp ceresc primitorde duhuri-copii umane, deoarece are o evoluţie înaintată. Cea mai înapoiată planetă a acestui sistem, şi care e cea mai apropiată de Pământ, prezintă deja o civilizaţie mai înaintată faţă de planetele unor sisteme mai înapoiate; iar omul de acolo nici vorbă să poată fi comparat cu spiritul ajuns om pe Pământ, oricât de înapoiat ar fi. Un lucrător de aici, dus acolo între acele duhuri-copii umane, ar fi un mare inventator, va părea pentru ei un mare om, un savant ce ar trăi fericit, deoarece intelectualitatea sa ar face pe toţi să contribuie la bunul său trai.

Un spirit uman adus aici, la noi, de pe o planetă subterestră, va fi botezat de un botezător al acestei planete, care va fi o forţă treimică. El este botezat cu fluidul special al acestei planete şi i sedă prima culoare – roşie – a spaţiilor aflate sub domnia celor din zona fluidică a IlI-a. Fără această haină planetară el nu ar putea sta pe planeta noastră.Când trece dintr-o domnie într-alta, duhul este botezat din nou. Există nouă domnii principale, pe Pământ, deci el va primi botezul de nouă ori. După fiecare botez, are o altă culoare şi un alt rang în lumea duhurilor umane.

După primirea celor nouă botezuri, duhul părăseşte Pământul, căci nu mai are de parcurs nici o şcoală, nu are de făcut nici o evoluţie pe această planetă, deci nici un alt grad de obţinut. Domnii planetei Pământ îi spun: ,, Fiule, acum ţi-ai terminat evoluţia pe această planetă, urmează să primeşti alt botez, şi acela nu se mai face aici, ci în Soare„.

Cât timp primeşte numai botezurile domniilor pământene, duhul uman este o individualitate terestră. El este unul şi nimic mai mult. Puterile lui sunt reduse numai la lumea unităţilor. Chiar când a primit cel din urmă botez pământean el este tot o sfântă unitate, nu o treime. Insă vine vremea când trebuie formate şi forţele treimice, necesare conducerii evoluţiei duhurilor individuale; atunci sosesc pe acea planetă mesageri solari. Formarea de forţe treimice este un mare eveniment. La anumite epoci, trebuie eliberate o parte din foiţele treimice ale planetei Pământ şi este necesară formarea altora.

Evoluţia individuală a cerut trecerea din treaptă în treaptă, prin toate cele nouă domnii. în cea din urmă domnie, duhul uman face parte din grupul duhurilor, numite fii cereşti. Ele sunt fiii Cerului sau ai Tatălui, dar nu Fii de Dumnezeu. In lumea noastră, a duhurilor, fiii cereşti sunt preoţii Cerului, preoţii noştri cereşti. Preotul ceresc este un grad ierarhic al lumii noastre spaţiale. Preotul ceresc este un duh care a parcurs toată gama de domnii. El a trecut din etaj în etaj, mii de ani, şi a ajuns în zona a 11-a – zona duhurilor albastre – şi de aici, în mii şi mii de ani, a ajuns în zona întâi – a duhurilor albe, sfera a treia -de evoluţie planetară.

Aici trebuie să susţină un examen pentru rangul de preot ceresc. Acest examen îl dă în faţa îngerilor de evoluţie planetară, din treapta cea mai de jos a lumii angelice. Ei îi vor recomanda anumite întrupări-examen, şi când va promova toate probele acestei etape, va fi ridicat la rangul de preot de treapta a doua, a zonei întâi, albe, sfera a doua – de evoluţie solară. Ajuns preot ceresc de gradul al doilea, de evoluţie solară, el nu mai lucrează ca individualitate, ci este nevoie să fie treimizat. Când a trecut cu bine seria probelor acestui rang, este promovat preot ceresc de rangul întâi, de evoluţie divină, a sferei întâi din zona întâi, albă.

In fine, după o vreme foarte îndelungată, isprăvind şi această şcoală, este examinat de A’ (Alfa prim), al lumii angelice, şi propus pentru botezul solar. Nici A’ (Alfa prim) al Pământului nu poate fi botezător solar. Botezătorii de treimizare sunt numai îngeri solari. Vine vremea când duhul care a obţinut botezul de creştet să primească şi aşa-numitul cordon al fericirii. Această cordonizare constă în faptul că fiecare duh va fi înconjurat de un cordon fluidic făcut din materie eterică solară. Acordarea acestui cordon implică constituirea unei asocieri treimice. In vederea acestui fapt, duhul va căuta încă doi fraţi, ajunşi şi ei la acelaşi grad evolutiv, şi va încheia cu ei un contract de activitate comună. Odată convenit, ei se vor prezenta înaintea Tronului solar de aur şi vor cere binecuvântarea contractului lor social.

 Incinse cu cordonul solar, duhurile vor lucra conform ordinelor Fiului nostru solar, conform legilor solare, şi vor fi o contrapondere a forţelor îngereşti în experienţele lor. Ele vor deveni apărătorii oamenilor pe care îi vor îndrepta spre respectarea Legilor Fiului şi ale Tatălui.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s