Pregatirea venirii Domnului. Cine este cu adevarat Maica Domnului?

După ce şi-a ales apostolii – forţe treimice, şi după ce i-a iniţiat, ca oameni, Iisus le-a făcut cunoscută toată drama misiunii Sale umane.

-De ce umane?

-Deoarece El s-a întrupat de la Sfânta Sa mamă.

-De ce era sfântă?

-Pentru că şi ea, fiind om, a fost mediumizată.

-Dar cine era sfânta Lui mamă?

-Era o mare Forţă treimică, venită din Soare şi s-a făcut om pe pământ, în vederea misiunii de Mamă a Domnului.

-In Scriptură se spune: „De la Duhul Sfânt s-a făcut om”. Ce înţeles au aceste cuvinte?

-Domnul, Divinul nostru solar a coborât cu câteva sute de ani înaintea întrupării Sale, în atmosfera fiuidică a Pământului, pregătind totul în vederea misiunii Sale. De cum a sosit, El a trebuit să primească o haină planetară în jurul Duhului Său, ca şi orice spirit planetar. Această haină, Guvernatorul solar a primit-o de la A’ (Alfa prim) planetar, Stăpânul Pământului, reprezentantul Tatălui ceresc pe această planetă.

Aşadar, El s-a născut din Măria, mama Lui fizică, la fel ca orice om, şi a luat haina planetară de la Duhul Sfânt, căci orice duh, fie el chiar solar, trebuie să îmbrace o haină planetară pentru a se întrupa pe pământ.

-De ce L-a îmbrăcat A’ (Alfa prim) planetar?

-Domnul şi Stăpânul nostru solar este Fiu de Dumnezeu. El nu putea fi îmbrăcat decât de Tatăl Său ceresc. Dar Tatăl ceresc are ca reprezentant al Său pe acest glob pe A’ (Alfa prim). Iată-1 deci pe A’ (Alfa prim) terestru, în această împrejurare, mai mare decât Fiul lui Dumnezeu. Intâi s-a întrupat de la A (Alfa) şi Q. (Omega) planetei Pământ, şi apoi prin Măria. Spiritul mamei Sale era un duh solar, şi anume unul din cei trei Conducători ai lumii solare, unul din cei trei Alfa solari.

-De ce nu s-a întrupat Domnul prin intermediul unui înger planetar?

-Pentru că îngerii de pretutindeni sunt sub ordinele directe ale Tatălui ceresc, şi nu ale Stăpânului solar. Ei au venit pe acest sistem şi pe această planetă să-şi facă evoluţia, dar nu sunt supuşii Guvernatorului solar; îl recunosc ca Stăpân al sistemului, ştiu că este Fiul lui Dumnezeu, dar nu lucrează după ordinele Lui. îngerii se supun Legii Tatălui şi nu Legii Fiului; ei au venit aici, botezaţi, cu botezul din Laboratorul divin.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s