Pregatirea venirii Domnului. Cine sunt Apostolii?

Apostolii Domnului erau duhuri sublime treimice, întrupate în medii neştiutoare din punct de vedere intelectual, tocmai pentru a nu li se perverti spiritul, conştiinţa de veghe, prin ştiinţa oficială, materialistă, de atunci. Domnul solar i-a sfătuit: „Mergeţi să vă întrupaţi incasele celor săraci cu duhul, pentru a da crezare cuvântului Meu, şi ca să nu vi se strice mintea cu învăţăturile planetare, departe de cunoştinţele supuşilor Mei solari”.

Pregătirea venirii Domnului s-a făcut cu multe veacuri înainte de întruparea Sa. De asemenea, cu multe veacuri înainte, apostolii şi-au pregătit întruparea. Fiind fiinţe treimizate, ei trebuiau să-şi aranjeze culcuşurile trupeşti într-un anumit fel, pentru a fi supuşi cuvântului Domnului.

 – Cine i-a iniţiat pe apostoli?

– Domnul i-a iniţiat.

-De ce L-au părăsit atunci şi nu L-au apărat?

-Pentru că li se interzisese omorul. Ei nu puteau ucide, deoarece erau forţe treimice şi – în plus – au fost iniţiaţi, ca oameni, de Domnul solar. Din instinct, treimizatul – ca om trupesc – nu ucide. El are o mare încredere în dreptatea Cerului şi a judecătorilor săi. Orice nedreptate i s-ar face treimizatului în timpul întrupării sale, o suferă şi o deferă Tribunalului de sus.

Extras din Cartea: „Din tainele Vietii si ale Universului” de Scarlat Demetrescu

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s