Poveste dintr-o dimineata

Intr-o dimineata geroasa de sfarsit de februarie, am intrat intr-un magazin in care era pornit televizorul pe un post de stiri. Se transmitea in direct un protest din Piata Victoriei. Patronul magazinului, un ins trecut probabil de 50 de ani, bombanea destul de sonor cu un ton batjocoritor la adresa protestatarilor: „Tampitilor, nu voi i-ati votat?” Vorbea destul de tare, nici nu ii mai pasa daca este ascultat de cineva sau nu. Nu mai retin detaliile, insa respectivul parea sa aiba dreptate in replicile sale acide, pline de furie.

Am facut doi pasi mentali in spate si am privit imaginea. Un om ajunge la munca si  primul lucru pe care il face este sa dea drumul la TV ca sa aiba de unde sa curga valuri de furie si ura. Apoi intra inconstient in joc, descarca furia din el. Se consuma singur in magazinul lui, injurand in fata televizorului orice tinta ii este servita de postul de stiri. Din cand in cand, imi cerea parerea dar nu se astepta la nimic altceva decat sa ii confirm opiniile lui. L-am ascultat pret de cateva minute, apoi m-am gandit daca este ceva ce as putea sa ii spun care sa il ajute. Nu mai retin ce ma pregateam sa ii spun, mi-a sunat telefonul si a trebuit sa plec.

Mi-ar fi placut sa ii spun cateva lucruri. Sa ii spun cate ceva despre consacrarea muncii, despre latura spirituala a fiecarei activitati. Din pacate, nu ne-a invatat nimeni ca atunci cand ajungem la munca, primul lucru pe care il facem este sa adresam un gand de multumire catre Dumnezeu si sa ne rugam ca in ziua aceea sa slujim cat mai bine Lui. Sau ca am putea sa aprindem o lumanare intr-un colt al camerei/biroului/magazinului. In loc de TV, am putea pune o muzica de relaxare.

Fiecare emotie pe care o traim are o anumita vibratie care ne conecteaza la cerul corespunzator. Fiecare emotie traita ne aduce in preajma entitati care rezoneaza cu acea emotie. Sunt entitati ale furiei, ale urii. Daca le hranesti zilnic, nu vor mai pleca de langa tine. Va fi greu sa rupi cercul si sa te conectezi la o alta vibratie. Furia si ura vor deveni parte din tine. Traieste in iubire, pace si armonie. Cultiva pacea in mediul in care traiesti, muncesti. Pacea va fi cu tine si entitatile pacii te vor inconjura. Consacra fiecare zi de munca, trimite ganduri de multumire cat mai des Parintelui Tuturor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s