Nu mai vine odata primavara??!

Iarna grea si lunga ce pare a nu se mai termina, nu imi amintesc o iarna atat de puternica la sfarsit de februarie si inceput de martie. Parca a devenit o regula, ninge noaptea si dimineata de aproape o saptamana. Aseara ningea atat de frumos, am iesit cateva minute din casa ca sa ma plimb printr-o ninsoare atat de linistita… era de vis. Asta daca s-ar fi intamplat intre 21 si 31 Decembrie. Se pare ca noi ne-am format o dorinta inconstienta, ne dorim sa ninga de Craciun cateva zile, ca sa avem un White Christmas pentru ca incepand cu 01 Ianuarie sa ne intrebam de ce nu mai vine primavara asta odata! Nu stiu cum se face dar de Craciun am cam tot avut pas la zapada, insa zapada a venit din abundenta in perioadele ce au urmat Craciunului.

Peste tot intalnesti aceeasi intrebare: cand vine primavara? Mai vine anul asta primavara? Mare nerabdarea, in fiecare an, dar ca anul acesta si ca anul precedent nu imi aduc aminte sa mai fi fost vreodata atat de asteptata primavara!

Doi pasi inapoi si privind tabloul, totusi, ceva nu e chiar cusher. Atitudinea de neacceptare a prezentului asa cum curge el este o respingere a Vointei Divine. Cand nu te poti integra in Aici si Acum, opui rezistenta Existentei asa cum decide ea sa se manifeste. Te impotrivesti, dar cui te impotrivesti?

Anunțuri

4 gânduri despre „Nu mai vine odata primavara??!

 1. Oricat de lunga este iarna, primavara ii va urma sigur.
  „Primavara este un tandru si salbatic mister.” Victor Hugo

  De ce trebuie sa ne-mpotrivim?

 2. Buna seara,

  Este posibil sa fie adevarat ceea ce spune prietnul tau.Dar mai trist este ca aaceste tehnici de modificare a vremii pot destabiliza puternic economia unor ţări, le pot afecta grav ecosistemul şi pot produce maladii în masă. Aceste state vor fi astfel constranse să ceara „ajutor internaţional”. Cum este, de exemplu, cel oferit de Armata SUA în zona Oceanului Indian, ingaduind astfel americanilor să ocupe zone strategice, sub pretexte „umanitare”. India (putere nucleară) a refuzat politicos „ajutorul”, afirmand că are toate resursele necesare gestionării situaţiei!

  Da, cred ca este natura noastra sa ne impotrivim sau nu. Important este sa nu ne-mpotrivim lucrului lui Dumnezeu.

  O sa inchei cu un citat din Osho :”Iisus a făcut ce îi şoptea inima, dar ce fac creştinii acum nu e ce le şopteşte inima. Ei imită, iar în clipa în care imiţi insulţi umanitatea, îl insulţi pe Dumnezeu. Nu imita niciodată, fii întodeauna original. Nu fi o copie la indigo. Însă în toată lumea nu vezi decât copii la indigo”.

  O noapte linistita!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s