Arhanghelul Azrael

ARHANGHELUL AZRAEL Este de asemenea cunoscut ca Hashiel, Azriel, Azaril sau ca Ingerul Mortii. Numele lui inseamna “pe cine ajuta Dumnezeu”.

Rolul sau este de a ajuta oamenii sa mearga spre ceruri dupa moartea fizica. El ii sprijina si-i indruma pe oameni cind fac saltul din lumea fizica, dincolo, se asigura sa nu sufere in acest proces al mortii si-i ajuta sa accepte noua forma de existenta. El, de asemenea, inconjoara familiile celor in suferinta cu energie vindecatoare si lumina divina, pentru a ajuta aceste persoane sa reziste. Daca ne simtim pierduti, se poate chema Arhanghelul Azrael pentru confort si pentru suport moral ( ne aduna). Mai poate da incarcatura maxima cuvintelor (il chemam sa ne ajute sa gasim esentialul). El este in general linistit, calm si da aceasta liniste si celor care il cheama. Il invocam pe Arhanghelul Azrael pentru:  usurarea trecerii prin moarte;  pentru ajutorul si linistirea persoanelor care ramin in urma;  pentru suport emotional si spiritual.

Invocare: “ Arhanghel AZRAEL, te rog adu-mi linistea, ajuta-ma sa ma vindec din punct de vedere emotional, ajuta-ma sa-mi ridic puternic vibratia si sa realizez care sint binecuvintarile, binefacerile situatiei in care ma aflu. Ajuta-ma sa eliberez teama, frica si ajuta-ma sa ma conectez cu cei dragi mie din ceruri. Ajuta-l (ajut-o) pe …..(se spune numele respectivului, respectivei) sa lase in urma frica, disperarea, teama de necunoscut si conecteaza-l (conecteaz-o) la sursa de energie cea mai inalta pentru a putea comunica direct cu energia divina. Stim ca toti cei dragi ne stau alaturi si ajuta-l (ajut-o) si pe ….. sa inteleaga acest lucru. Multumesc, multumesc, multumesc. Amin” (Putem sa mai spunem ce simtim: sa vada lumina,etc.)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s