Natura nu greseste. Niciodata

Evenimentul zilei publica un articol omagial doctorului Pesamosca, foarte frumos si cu totul binemeritat. Insa titlul si un rand din continut merita putina atentie. Citez:

„Ele sunt dovada clară a geniului doctorului care a construit ce natura a uitat să facă, sau a îndreptat acolo unde natura a creat greşit.”

Citiţi mai mult: Cum repara „vrăjitorul” Pesamosca greşelile naturii – Exclusiv EVZ > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-repara-vrajitorul-pesamosca-greselile-naturii-944424.html

Dragi prieteni, natura nu greseste niciodata. Scarlat Demetrescu explica frumos aici:

https://viorelmihai.wordpress.com/2011/07/19/un-om-cu-sanatatea-inteligenta-situatia-sa-sociala-cu-toate-insusirile-fiintei-sale-pamantesti-sufletesti-si-spirituale-este-rezultatul-unei-serii-nesfarsite-de-cauze-produse-de-el-in-alte-viet/

O zi minunata va doresc,

Viorel

Update de seara: cand spunem „natura a gresit”, de fapt suntem lasi pentru ca am vrea sa spunem ca „Dumnezeu a gresit”. Am inventat un nou cuvant, <natura> ca sa evitam sa spunem ceea ce credem, ca Dumnezeu este cel care greseste. Am mai inventat cateva sintagme: <persoanele defavorizate>, <dezmosteniti ai sortii> si altele. Probabil ca ar trebui sa existe si <persoane favorizate> si <inmosteniti ai sortii>. Iar Creatorul tuturor ar fi atunci un Dumnezeu care mai face si <greseli> dar mai ales unora <favoruri> iar altora <de-favoruri>. Cum sa mai creada bietul muritor intr-un Dumnezeu drept si iubitor in fata atator dovezi concrete ale <ne-dreptatilor>?  Daca exista o singura viata si o singura sansa la mantuire, unde este dreptatea, unde este egalitatea de sanse?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s