Cea mai frumoasa poveste: dragoste dincolo de moarte!

Am gasit articolul acesta pe Jurnalul National.

În luna martie, Stacie Crimm, o americancă în vârstă de 41 de ani, primea două veşti contradictorii. Afla că a rămas însărcinată cu primul său copil, după aproape 20 de ani care o făcuseră să-şi piardă orice speranţă, însă analizele efectuate imediat după confirmarea sarcinii au scos la iveală un cancer la gât, care îi mai dădea şase luni de viaţă.

Medicii au dat atunci verdictul: chimioterapia îi poate prelungi viaţa cu câteva luni, însă păstrarea sarcinii era imposibilă în aceste condiţii. Stacie nu a ezitat nicio clipă şi a ales să se sacrifice pentru ca bebeluşul să trăiască. Lunile au trecut, însă veştile erau din ce în ce mai proaste pentru femeia însărcinată: cancerul s-a extins şi la creier, iar în luna august, medicii din Oklahoma City au decis să grăbească naşterea copilului, în condiţiile în care Stacie intrase deja în ultima fază a bolii.

Pe 18 august, micuţa Dottie Mae venea pe lume prematur, cântărind doar puţin peste un kilogram. S-a încăpăţânat însă să trăiască, pentru a răsplăti, parcă, sacrificiul mamei. Erau internate în secţii separate ale aceluiaşi spital, iar pe 8 septembrie o asistentă medicală a luat bebeluşul de la terapie intensivă şi l-a dus în braţele mamei, care nu se mai putea mişca.

Doar ochii i s-au umplut de lacrimi în timpul primei şi, din păcate, ultimei întâlniri cu copilul pe care şi-l dorise atât de mult. Trei zile mai târziu avea să moară, lăsându-şi fiica în grija fratelui său, tată a patru copii.

Fisier video: http://www.newsok.com/article/3613629.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s