Ponta + Iliescu = Love

Inca o imagine cu „sexual inuendo”, sau inca o promovare discreta a homosexualitatii marca Evz. Da stiu, totul e doar in capul meu, fireste, e doar o poza…

Această prezentare necesită JavaScript.

Nu Evz a inventat aceasta tehnica, le-au luat-o altii inainte, priviti cu atentie celelalte imagini, dar fireste, din nou, totul e doar in capul meu. Sursa imagnilor: http://subliminalmanipulation.blogspot.com/.

Anunțuri

4 gânduri despre „Ponta + Iliescu = Love

  1. Am sentimentul ca te contrezi pe cineva cu tema asta, asa ca:
    „Stimate domn/doamna, dl. Viorel Mihai are dreptate, exista acest soi de manipulare de multi ani, nu e ceva doar in mintea dansului.Peste tot sunt vizibile poze cu trupuri goale, predominant femei, retusate nefiresc (in special textura pielii). Chiar si acolo unde sunt trupuri pline…pardon, acoperite 🙂 tot se sugereaza ca sub haine sunt niste corpuri foarte sexi. Unde nu se justifica promovarea sexului pe fata (gen cubul de bors sintetic), sunt probabil alte elemente, mult mai subtile, pe care dl. V.M. are ochiul format sa le observe.
    Parerea mea personala este ca pana in secolul 20 dresarea fiintei umane s-a facut prin intermediul informatiilor inspaimantatoare religioase (sa urmarim articolul anterior de pe blog). In secolul 20, umanitatea a evoluat la un nivel in care nu mai are asa mare succes aceasta tactica, asa ca s-a adoptat o alta: sexul.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s