Musca de la fereastra fixa

La mine acasa exista o fereastra fixa din constructie, nu se va putea deschide niciodata. Din cand in cand, gasesc cate o musca insistenta, blocata la aceasta fereastra. Problema ei este ca ea vede lumina de afara si se incapataneaza sa gaseasca o iesire pe undeva prin acea fereastra catre lumina. Uneori, incerc sa o conving ca nu este o idee buna sa persevereze in aceeasi atitudine care s-a dovedit a nu functiona, incerc sa o indepartez de fereastra fixa dar ea parca mai insistent se arunca cu si mai multa furie in geamul ferestrei.

Am incetat sa incerc sa mai ajut mustele care se arunca cu disperare in geamul ferestrei fixe. Cand fac curat, gasesc ueori muste moarte, cazute pe pervazul ferestrei fixe. Probabil ca au murit incercand sa gaseasca acea iesire catre lumina prin fereastra fixa.

Privesc in jur, citesc bloguri si vad aceeasi perseverenta prosteasca in a gasi cai catre lumina prin ferestre fixe. E trist, dar eu nu voi mai incerca sa ajut pe nimeni sa plece din fata ferestrelor fixe. Pot doar sa sper ca intr-o zi vor abandona perseverenta in abordari lipsite de succes si vor gasi ferestre care se deschid cu adevarat catre Lumina.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s