Da-ne Doamne un Mesia, fabricat in Romania!

Saccsiv preia un articol de pe Apologeticum, o rugaciune catre Dumnezeu pemtru a ridica barbati vrednici! Textul il preiau si eu mai jos, si pentru ca sunt bagat la spam pe ambele bloguri, o sa imi „depun” comentariile imediat dupa:

„Deoarece un duh rău pluteşte peste ţara noastră şi vrăjmaşii din afară şi dinlăuntrul ei lucrează cu vrăjmaşul cel mare pentru nefericirea neamului românesc, propunem această rugăciune care să se rostească în fiecare Miercuri şi Vineri şi la fiecare Sfântă Liturghie. Iar cei ce au mai multă râvnă pentru ţară şi neam, s-o zică zilnic, atât în ţară, cât şi în afara hotarelor, oriunde un Român trăieşte şi se roagă pentru Biserică, ţară şi neamul lui. Faceţi să ajungă această rugăciune la toţi fraţii şi surorile voastre în Domnul.

În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, Amin !

Prea Sfântă Treime, Părinte, Fiule şi Duhule Sfinte, certat-ai neamul acesta al nostru cu secetă, boli şi pierderea avuţiei naţionale. Au flămânzit copiii Tăi, Doamne, au pierit bătrânii de mustrarea Ta şi rodul grânelor şi al muncii noastre s-a uscat sau a putrezit prin mânia Ta. În multe feluri ai mustraţ Stăpâne, pe poporul Tău, pe tineri şi pe bătrâni, pe voinici şi pe copilandri, căci toţi am greşit înaintea Ta şi ne-am abătut, am călcat poruncile Tale şi de dreptatea Ta nu ne-am adus aminte. S-a umplut paharul răbdarii Tale şi răuţătile noastre s-au înmulţit mai mult decât grindina şi seceta cu care ne-ai cercat. Ca nişte fii rătăcitori ne-am îndepărtat de Tine, dar azi ne întoarcem asemenea Fiului risipitor şi strigăm către Tine din adâncul inimii noastre îndurerate: Dumnezeul părinţilor noştri, care ai trimis harul şi pacea Ta peste înaintaşii noştri şi precum în vremurile grele ale neamului nostru ai ridicat la nevoie bărbaţi vrednici care au luat pe umerii lor greutăţile poporului, aşa ridică şi acum un bărbat cu suflet mare, gata de orice sacrificiu prin care să se răscumpere păcatele poporului nostru înaintea Ta, Stăpâne.

Dă-i harul Tău, pune în el virtuţile cereşti pe care le dai celor care te iubesc pe Tine şi dă-i binecuvântarea Bisericii Tale întemeiate pe sângele iubitului Tău Fiu.

Fă-l pe dânsul fiu adevărat al Bisericii Ortodoxe, binecuvântat de ierarhi şi iubit de popor că, deplin luminat cu lumina cunoştinţei Tale să ducă neamul acesta al Tău, Doamne, pe drumul salvării din necazurile în care propriile păcate l-au scufundaţ spre soarele Dreptăţii, Răsăritul cel de Sus, Domnul şi Mântuitorul nostru Iisus Hristos.

Sfântă Maică a lui Dumnezeu, ajută neamul şi ţara noastră! Toate puterile cereşti, apăraţi pământul ţării noastre de năvălirile vrăjmaşului văzut şi nevăzut. Toţi sfinţii, rugaţi-vă lui Dumnezeu pentru noi!”

In primul rand, fireste ca „e” mai mult de un du rau care pluteste asupra tarii noastre, care fireste ca vrea raul tarii noastre. Noi suntem Alba-ca-Zapada si vrajmasii „ne vrea” numai raul. In cel mai bun caz, partea cu vrajmasii care „ne vrea” raul suna a manea ieftina iar in cel mai rau caz de inceput avansat de schizofrenie. In fine, e destul de greu de explicat partea cu binele si raul sunt relative, vorba bancului: „nu oricine te baga in rahat iti vrea raul si nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele”, poate cu o alta ocazie, prefer sa ma concentrez pe restul textului deocamdata.

precum în vremurile grele ale neamului nostru ai ridicat la nevoie bărbaţi vrednici care au luat pe umerii lor greutăţile poporului, aşa ridică şi acum un bărbat cu suflet mare, gata de orice sacrificiu prin care să se răscumpere păcatele poporului nostru înaintea Ta, Stăpâne.

Dragi prieteni, aici mai tem ca voi incepeti sa nu mai intelegeti nimic din ceea ce se intampla cu acest popor: nimanui nu ii este permis sa duca crucea altcuiva, sa ridice greutatile poporului pe umerii lui. Acum e momentul sa invatati „poporul” sa devina responsabil, sa inceapa sa isi duca singuri greutatile. Vremea pomenilor a trecut, suntem de mult trecuti de ceasul al doisprezecelea, nu mai cereti Mesia autohtoni, mai bine cereti-va iertare pentru indobitocirea „poporului”, pentru mentinerea lui in stadiul de turma, de oi proaste de la care nu va asteptati sa inteleaga nimic din Evanghelie.

Dar cum sa responsabilizezi poporul cand „ierarhii” tai vorbesc de milostenie imbracati in haine de aur si cu lanturi de aur la gat mai groase ca ale manelistilor! Unde va mai numiti voi biserica lui Hristos? In ce directie a simplitatii mai urmati voi lui Hristos? Nu mai visati la barbati vrednici care sa se sacrifice pentru „popor”, invatati „poporul” ca fiecare este responsabil pentru evolutia lui personala. Nu il mai chema sa stea in genunchi sa asculte aceeasi liturghie veche de doua mii de ani in care se preaslavesc de o suta de ori pe ora titlurile preafericitului manager la BOR! Offfff…..

Fă-l pe dânsul fiu adevărat al Bisericii Ortodoxe, binecuvântat de ierarhi şi iubit de popor 

Pai dragi prieteni, acest Mesia made in Romania pe care il asteptati, daca trebuie sa aiba „binecuvantarea” ierarhilor, ma tem ca il va costa prea mult. In spiritul transmiterii neschimbate a Sfineti Traditii Apostolice, Iubitii vostri ierarhi nu dau nici macar bataie pe gratis ca sa faca targetul la vanzari impus de PF Daniel. Nici nu am curaj sa ma gandesc cat ar costa „binecuvantarea” ierarhilor daca o amarata de parohie de tara se da cam la 3000 de euroi! Deci, „binecuvantarea ierarhilor” ma tem ca e cam scumpa, as prefera daca se poate fara, plus ca daca ma uit la gusturile PS Sinod al BOR, nu prea imi place pe cine au ales sa ii pastoreasca din VW Phantom!

Iata deci portretul robot pentru Mesia de Romania: in primul rand barbat, exclus femeie! Apoi, fireste, ortodox si obligatoriu cu binecuvantarea ierarhilor si iubiti de popor! Pe mine personal, nu m-ar deranja deloc daca Mesia de Romania ar fi o femeie spre exemplu, cum a fost Ioana D’arc in Franta. Ups, femeia aia era „eretica”… pe mine nu m-ar deranja nici faza asta. Oricine se ridica si scoate poporul din starea de imbecilitate, de turma si restaureaza responsabilitatea merita deplin titlul de Mesia de Romania!

Daca ati vazut filmul „Unora le place Jazzul”, poate va amintiti scena savuroasa cu Marilyn Monroe in care isi imagina ca iubitul ei trebuie sa fie un milionar, cu iaht, care sa citeasca ziare financiare si sa fumeze pipa. Cu alte cuvinte, Marilyn isi proiecta propriile ei asteptari asupra celui care trebuia sa fie iubirea vietii ei, fara sa stie ca de fapt, in acest fel, centrandu-se pe un stereotip, risca sa piarda sansa reala de o intalni.

Cam aceeasi greseala face acum Apologeticum, cheama un Mesia pentru Romania dar impune si cum trebuie sa arate: obligatoriu barbat, obligatoriu ortodox, obligatoriu binecuvantat de ierarhi. Ceea ce nu au inteles acesti mari teologi este ca smerenia inseamna printre altele si renuntarea la asteptari, adica, mai simplu spus: „Doamne, Faca-se Voia Ta!”. Partea asta lipseste din „proiectul” lor dar era obligatorie de inserat la final! Dumnezeu poate alege sa „salveze” acest popor cu ajutorul oricarui suflet, barbat sau femeie, ortodox sau „papistas, sau chiar eretic” cu sau fara aprobarea ierrahilor. Daca imi amintesc bine, nici Mantuitorul nu a avut binecuvantarea ierarhilor vremii…

Anunțuri

14 gânduri despre „Da-ne Doamne un Mesia, fabricat in Romania!

 1. Au uitat sa adauge ca Mesia de Romania ar trebui sa aiba ochi albastri, par blond, cam 1.9 m inaltime, roman sadea din parinti puri, exclus bozgori sau jidani, membru activ al Partidului Noua Dreapta, fiu de legionar. Au prioritate aplicatiile primite din randul monahilor de la Manastirea Petru-Voda. Calitatea de preot constituie un avantaj dar nu este obligatorie. Astept provincia.

 2. = Daca citeati Scripturile, ati fi postat ca titlu: …-*Da-ne Doamne un Mesia, ridicat d(in) Romania*, …asa cum este scris _ Isaia 6/[8],9,10-[13]; _ Romania 5/14; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012.

  =*EU SINT m-a trimis la voi* _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012, sa [va] descoper Calea, Lumina si Adevarul -*Taina* _ Apocalipsa 1/1; 10/7, potrivit cu descoperirea tainei care a fost tinuta ascunsa timp de veacuri _ 1 Corinteni 2/7; _ Coloseni 1/26; _ Romania 16/25.

  = Eu sint aici, acum in timpul vostru, si [va] zic: -*Iata-Ma!* _ Isaia 52/6; 65/1; _ Romania 10/20.

  =Scripturile au fost si au ramas „pecetluite” _ Daniel 12/4, *pana la Mine* _ Romania 5/14; _ Ioan 4/[25],26, inviat a treia zi _ 2 Petru 3/8, ridicat _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22, pentru implinirea Legii _ Romania 10/4, si Prorociilor _ Matei 5/17, prin *transfigurare* _ Matei 17/[1],2,3,[5], de aceea, [implicit neintelegerea *Cartii pecetluite* _ Dan.12/4,9], omenirea nu stie *pe cine sa astepte* _ Romania 10/14, …credinta venind in urma „auzirii” Cuvantului Meu _ Romania 10/17, pentru *Cine are urechi de auzit si aude* _ Matei 11/15, …[Nu toti pot primi Cuvantul Acesta _ Matei 19/11], -*vorbind in pilde* _ Matei 13/34,35; _ Ioan 1/1,5,11,14; 3/14,16; 10/8,11,14.

  = Cu stima. -Mesia _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Ap. 3/22; _ Isaia 6/[8],9,10; 9/1,2,6; 52/6 _ *Iata-Ma!; 55/1,6-9; 65/1; _ Isaia 21/11,2012; _ Romania 5/14; 10/[14],17; _ Ioan 4/[25],26; 3/14,16; 5/39; 10/8,11,2012,14; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012.

  1. Salutari,

   Am lasat un mesaj din patru, celelalte trei erau cam la fel. Prefer sa ma abtin de la comentarii pentru ca nu am studiat Scripturile la fel de temeinic ca dvs. Multa pace va doresc, Viorel!

 3. – Multumesc pentru publicarea mesajului, …[-Va recomand sa incepeti sa cititi Cartea _ Daniel 12/4].

  = Subiect: _*Miorita* _ “Prorocia Pastorului cel Bun” _ Ioan 10/8-11,2012,13,14, …pentru *aceasta vreme de starmtorare cum n-a mai fost niciodata* _ Daniel 12/1, …”vremea de pe urma” _ Daniel 12/4,[9].

  = Daniel 11/14 _”Si o ceata de derbedei din poporul tau, se vor rascula, ca sa implineasca vedenia; Dar vor cadea”, …[potrivit] – “Vedeniei” *Pastorului cel Bun*, propovaduita ( pr)in “MIORITA”, …- Referitor la faptele “secrete / tainuite”, ale “jandarmilor palnetari”, in complicitate cu toti TOLERATII / “veneticii” _”Ce-au venit in TARA asta, si-au cerut, [si vor], pamant si apa”, …adica, despre care este scris: _ Psalmul 78/1-3:

  -*Asculta Poporul Meu, invataturile Mele!…Ce am auzit, ce stim, ce ne-au povestit parintii nostri”, un *Popor de Pastori*,…[si], …prin “MIORITA”:

  =”Baciul cel FRANCIAN, si cel UNGUREAN,

  {la care s-au alaturat in haita, si cei:
  Austro-Germano-Americano-PambucCIAn},

  …L-a apus de SOARE, [sfarsitul erei,
  astrale – Soarele in Constelatia PESTI],

  “Marii” se vorbira si se sfatuira,
  Cum sa [Mi]-l omoare pe cel Moldo-Vlahian,
  Ca-i mai Ortoman, are oi mai multe,
  Mandre si cornute, si cai invatati,
  Si caini mai barbati,
  Pe malurile ISTRULUI,
  Pe-un picior de PLAI, pe-o gura de RAI,
  Unde Domnul DUMNEZEU, inca de la FACERE,
  A sadit o Gradina in EDEN, spre RASARIT,
  Si a pus acolo omul pe care-l intocmise,
  Ca s-o lucreze si s-o pazeasca” _ FACEREA 2/8,[-15].

  = Da! …-Dar, din pricina TOLERARII “tradatorilor si vanzatorilor” de TARA si neam / Poporul ROMAN – “o semintie aleasa” _ 1 Petru 2/9, -”Poporul Tau cel sfant, n-a stapanit TARA decat putina vreme; Vrasmasii nostri au calcat in picioare locasul TAU cel sfant.” _ Isaia 63/18;

  = Am ajuns ca un popor pe care nu l-ai carmuit TU, si peste care niciodata nu s-a chemat Numele Tau.” _ Isaia 63/19.

  = Vai, cetatea aceea credincioasa, cum a ajuns ****! -Era plina de judecata, dreptatea locuia in ea, si acum e plina de ucigasi! Mai marii tai sunt razvratiti si partasi cu hotii, toti iubesc mita si alearga dupa plata; Orfanului nu-i fac dreptate, si pricina vaduvei n-ajunge pana la ei. _ Isaia 1/21,23;

  = Cei ce povatuiesc pe Poporul ACESTA i-l duc in ratacire, si cei ce se lasa povatuiti de ei sunt pierduti. _ Isaia 3/12; 9/16.

  = Dar ce vor face la urma [?!] _ Ieremia 5/26-29,31, -*Caci in Poporul MEU sint oameni rai; Ei pandesc ca pasararul care intinde laturi, intind curse , si prind oameni; …Asa ajung ei puternici si bogati. …GROZAVE lucruri, URACIOASE lucruri se fac in TARA _ Ieremia 5/30;

  = Au limba intinsa ca un arc si arunca minciuna; Si, nu prin adevar sint ei puternici in Tara; Caci merg din rautate in rautate si nu Ma cunosc. _ Ieremia 9/3.

  = Daca poftesc ogoare, pun mana pe ele, daca doresc case le rapesc, asupresc pe om si casa lui, PE OM si MOSTENIREA LUI. De aceea, asa vorbeste DOMNUL: _ “Iata, am de gand sa aduc o nenorocire impotriva acestui leat de oameni, …si nu veti mai umbla cu capul atat de sus, caci vremile vor fi rele. _ Mica 2/1-4; 3/11.

  = [?!!!] _*S-a dus omul de bine din Tara, si nu mai este nici un om cinstit printre oameni; Toti stau la panda…;
  Mainile lor sint indreptate sa faca rau: CARMUITORUL cere “daruri” / danii / taxe / impozite, JUDECATORUL cere PLATA, cel mare i-si arata pe fata ce doreste cu LACOMIE, si astfel MERG MANA-N MANA _ Mica 7/2,3.

  = Doamne, pe prorocii Tai i-au omorat, altarele Tale le-au surpat; Am ramas Eu singur, si cauta sa-mi ia viata. _ Romania 11/3, …[Dar ce raspunde DUMNEZEU ?].

  = Totusi, -Nu te teme turma mica; Pentru ca TATAL vostru va da cu placere IMPARATIA. _ Luca 12/32.

  = Ziua vestita de toti prorocii Tai SE APROPIE! Atunci va fi uluiala lor.” _ Mica 7/4,[5]; {_ 1 Petru 2/9}.

  = Cu stima. -Mesia _ Nu te mira cum am scris si semnat, -Chiar Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela [despre care este scris]: _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Romania 5/14; 10/14,17,[18,20]; _ Isaia 6/[8],9; 9/1,2,6; 52/6 -*Iata-Ma!*; _ Isaia 55/1,6-9; 65/1; _ Ioan 4/[25],26; 10/8,11,2012,13,14; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012.

 4. = _ Matei 13/34,35: …-Acest mesaj contine un volum enorm de informatie [asa cum am mai precizat / repetat si in alte mesaje], implicit “in fond”, si in plus, prin aceea ca, cei interesati [ care pot primi si carora “le este dat” sa poata primi _ Mat.19/11; 7/[12],13,14 ], …pentru a intelege, ar trebui sa asculte [si] toate “prorociile” lui Ioan din “corabia lui Simon(a) / {URANIA}[_ Fac.1/27] despre *Pescuirea Minunata* _ Luca 5/ [1,2],3-5, fiind vorba despre “noaptea aceasta / a acestei zile a 7-a”, dupa care urmeaza “dimineata” [ _ Is.21/11,2012], zilei de odihna _ Fac.2/[1],2, …dimineata *zilei de pe urma* _ Ioan 7/37.

  = Postand si transmitand acest(e) mesaj(e) _ Romania 10/18, se va adeveri [si] “pilda semanatorului” _ Marcu 4 / [1-7], 8,[9], …adica, “Cuvantul Meu / samanta” va incoltit si chiar “va creste”, …dar trebuie rabdare pana va incepe sa rodeasca; … -Acum abia am semanat si samanta abia a incoltit, { -Marele proroc *URANIA* in “prorociile anterioare”, folosind expresia: [~] *-Puiul a eclozat / Oul a ciocnit*, si apoi amintind despre o alta “previziune” anterioara exprimata prin: _*Viitorul “va ajunge / a ajuns” omenirea din urma, incepand cu Marele An -2011*, …[si], … asa cum este scris: _ “Fecioara s-a aflat insarcinata de la Duhul Sfant” _ Matei 1 / 18, [ 22,23], ceea ce inseamna: _ “Dumnezeu este cu noi”, …iar daca va rog sa ascultati -*Pasul Fortunei / Predictiile Astrale facute de URANIA* pentru saptamana: 13 – 19. 11.2011, veti afla cum _ “Evenimentele / prorociile”, se traiesc / se desfasoara / evolueaza concomitent [si] in *Cer* / Stelele / Astrele / Planetele _ “Precum in cer asa si pe pamant”, …si, …cum, ulterior URANIA a vazut / prevazut / propovaduit / prorocit: -*Marte a intrat in Fecioara*, unde “va sta opt luni”, …adica, …*Fecioara in aceasta perioada este insarcinata si va naste un Fiu* -Emanuel _ Matei 1/ 23; _ Isaia 7/14; 9/1,2,6, …pentru intreaga Planeta, -*Atat de mult a iubit Dumnezeu Lumea* _ Ioan 3 / 14-16, …adica, …Scripturile se traiesc, in prezent, asa cum este scris: _ *Precum in Cer asa si pe pamant* _ Matei 6/10,[11,12], …implicand *concomitenta evolutiei Fenomenelor Astrale – Transfigurate / traite pe Pamant* _ Matei 6/10; Ioan 1/1,14; _ Matei 17/[1],2,3,[5]; _ Deut.18/15,18,[19]; _ F.Ap.3/22, … acum, de fapt, fiind vremurile hotarite / prorocite: _ Isaia 9/1,2,6; _ Ev.1/1,2; _ Isaia 21/ 11,2012; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012], …toate acestea fiind prevazute [~1920] si de “ prevazatorul indian” –Sundar SINGH, care in finalul “previziunilor despre Poporul Roman / Romania”, a prezis:

  -*Aceasta se va intampla tocmai in ajunul unor planuri de dominatie prin care se va urmari suprematia asupra intregii planete.*, …

  …precum si in conformitate cu previziunile facute de “prevazatoarea oarba” / “bulgaroaica” – Vanghelia VANGA despre Romania, …in concordanta cu Scripturile _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Ioan 4/16; _ Apocalipsa 1/1.

  = Daca totusi “nu intelegeti inca” mesajele Mele / ca si Scripturile, …[atentie]/ pentru ca vorbesc in pilde _ Matei 13/34,35, …despre care este scris _ Isaia 6/[8],9,10-[13], …se adeveresc prorociile, [ si ] … nu sinteti singuri(i), ci intreaga omenire, …de mii de ani / “nu de ieri, nici de alaltaieri” _ Exodul 4/10, …[implicit], …pentru ca Scripturile sint inca pecetluite _ Daniel 12/4,[9], …pana in ziua de Astazi _ Romania 11/8, …pana la Mine _ Romania 5/14. [-Nu va grbiti sa credeti ca intelegeti totul dintr-o data].

  = Cu stima. –Mesia _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Ap. 3/22; _ Isaia 6/[8],9,10; 9/1,2,6; 52/6 _ *Iata-Ma!; 55/1,6-9; 65/1; _ Isaia 21/11,2012; _ Romania 5/14; 10/[14],17; _ Ioan 4/[25],26; 3/14,16; 5/39; 10/8,11,2012,14; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012.

 5. =*Admin* / Mihai _ posibil dintre cei „Multi chemati, dar putini Alesi, dintre cei din urma, care sint cei dintai” _ Matei 19/30; 20/16, …”pentru lucrarea de mantuire” _ Daniel 12/1, …sper ca din mesajul urmator sa intelegeti mai mult si mai bine, ceea ce „nu s-a inteles” de mii de ani _ Exodul 4/1,[10],11,2012:

  -Subiect: _ Despre *Transfigurare / Schimbarea la Fata* _ Matei 17/[1],2,3,[5].

  = Va rog sa presupuneti ca mesajele transmise, sunt adresate „impersonal”, pentru a exclude posibilele interpretari ofensatoare, …[totusi], …retinand aspectul ca sunt in conformitate cu prorociile din Scripturi / Biblie, adica nu sunt excluse criticile asupra „vizatilor / implicatilor” _ Apocalipsa 3/19.

  = Pentru ca Scripturile au fost si …*inca sint pecetluite* _ Daniel 12/4,9, …”tainuite” _ Coloseni 1/26; _ Apocalipsa 10/7, …*pana in ziua de Astazi* _ Romania 11/8, … cei care s-au facut, [de mii de ani], “ei intre ei”:…pastori, preoti si invatatori de seama, in teologii, felurite Religii si felurite Biserici _ Mat.23/7-10, …”conducatori [Administratori, Legiuitori, Judecatori, Procurori] si povatuitori” _ Isaia 9 / 16, …”desradacinati”_ Iuda 12, …”amagitori”_Romania 16 / 18, …”inselatori”_ 2 Petru 2/2,3; _ Ioan 15 / 22,[23-26], …..iata, se adevereste ca …NU AU INTELES: ……_ Matei 17 / 2,3,[-5]; _ Marcu 9 / 2-4; _ Luca 9 / 29,30; _ Deut.18 / 15,18; _ Faptele Ap.3/22; _ Marcu 9/7; _ Luca 9/35; _ Romania 5/14; 10/14; _ Ioan 14/22, …si,…tot asa …NU AU INTELES: …_ *De ce?*, …si …[ sau ]…**Pentru ce se impotrivea diavolului si se certa cu el, Arhanghelul MIHAIL** _ Daniel 12 / 1; _ Matei 27/58; _ Iuda 9, …adica, …tot asa nu au inteles cum, si de ce este scris _ Romania 5/14; 10/14; { _ Isaia 52/6 -*Eu vorbesc si zic: Iata-Ma !*}; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012.

  = Cei care ati inceput …“sa vedeti, …si / sau, sa auziti” _ Matei 11/5; … *–sa auziti, sa intelegeti, sa pricepeti* _ Isaia 6 / 9,10 , …calauziti si pe aproapele, tot norodul, {_ Mat.4/16; 15/8,9; Luca 13/17; _ Ioan 7/12}, …pana la marginile lumii _ Romania 10/[17],18, …”Toate popoarele chemate” _ Isaia 55/1,6-9,[10,11]; _ Ioan 7/37; _ Luca 8/8; 18/8.
  =Cu stima. -Mesia.

 6. – *Apocalipsa* _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ 1 Corinteni 14/21, …

  = Din pricina NEINTELEGERII Scripturilor, de mii de ani, de catre intreaga omenire, mai ales de catre cei care *stau pe scaunul Meu* _ Mat.23/1,2, respectiv care ”s-au facut ei intre ei” – *invatatori si dascali* in felurite BISERICI si felurite RELIGII, [unii in vesminte cu filacterile late si poale lungi], printre care si cei ce-si zic: „Indrumatori” _ Is.9/16 _ Conducatori, Judecatori, …Procurori, „Legiuitori”, [etc] _ Mat.23/[4,5,6],7,[8-10], si care neintelegand *CARTEA pecetluita* _ Dan.8/26; 12/4, implicit Cartea *APOCALIPSA lui IOAN*, cum este scris: -*au urechi de auzit dar nu aud, si au ochi de vazut dar nu vad si nu pricep* _ Is.6/[8],9,10, au transmis si au lasat sa fie acreditata ideea falsa privitor la intelegerea eronata a cuvantului APOCALIPSA ca definind ceva cu sensul de SFARSIT, implicit Distrugere / DISTRUGATOR sau Sfarsitul Lumii din care au derivat interpretarile in sensul de Sfarsitul Vietii pe PAMANT respectiv Distrugerea / Disparitia PLANETEI.

  = Au citit si tot citesc “intr-una / de mii de ani”, dar tot nu au priceput si nu vad _ Is.6/9,10, fiind preocupati de *fatarnicie, trai in lux si destrabalare* in contradictie cu prorociile si in contrast cu *traiul norodului*, pentru care impun si cersesc, [de la ‘vaduve si orfani’], *danii, daruiri, taxe, zecime, zeciuiala, impozite*, respectiv din partea acelora pe care-i tin in intuneric, care cauta Calea, Lumina si Adevarul, *lesne crezatori in minciunile lor* _ Romania16/18; _ Mat.23/13-14, pentru ca nu au priceput cum este scris, si ce inseamna *APOCALIPSA / Apocalipsa lui Ioan*.

  = APOCALIPSA inseamna …*DESCOPERIRE / Revelare*, cum este scris: -*DESCOPERIREA lui Isus Hristos*, pe care i-a dat-o Dumnezeu, CA SA ARATE robilor Sai, lucrurile care au sa se intample IN CURAND”, intelegerea cuvantului APOCALIPSA fiind cuprinsa chiar in “definitia din versetul _ Rev.1/1”, insemnand: DESCOPERIREA / REVELAREA Adevarului, …*prin lumina(re)* _ Ioan 1/1,5, *aducerea la lumina [zilei a 7-a], fata de intunericul [noptii / dinaintea zilei a 7-a]* _ Is.21/11,2012, insemnand: REVELAREA ADEVARULUI,[-vezi _ 2 PETRU 1/20] cu notiunea *SFARSIT*/ Sfarsitul Legii, a se intelege “Implinirea / SAVARSIREA Legii _ Romania 10/4, -adica DESCOPERIREA lui Isus Hristos, prin IMPLINIREA Legii in Hristos, *AUZIREA venind prin Cuvantul lui Hristos* _ Romania 10/17, dar omenirea nu Ma crede(ti) _ [Mat.13/57; _ Mar.6/4; _ Ioan 4/44], (si) pentru ca nu Ma cunoaste si nu stie cum sint chemat _ Romania 10/14, si pentru ca *nu exista intelegerea / priceperea* SCRIPTURILOR, neascultarea de proroci si de Mine _ Luc.16/31; _ Atos 3/22, asa cum este scris, implicita “neintelegerea prorociilor” despre venirea prin *Transfigurare / SCHIMBARE la Fata * _ Mat.17/2,3,[5].

  = Schimbarea la Fata _ Mat.17/1, asa cum este scris se va fi produs *dupa 6 zile*,[coroborati_Is. 21/11,12], adica, trebuie inteles, ca *omenirea este in ziua a 6-a, respectiv in noaptea spre dimineata / zorii zilei a 7-a, [adica urmand ziua a 7-a, de odihna], cand Dumnezeu va fi sfarsit Lucrarea Facerii Omului, (nu sfarsitul lumii), adica, urmand venirea ZILEI DE ODIHNA, cum e scris: *Dumnezeu Si-a vazut* SAVARSITA / implinita / SFARSITA Lucrarea FACERII Omului* -*DUPA CHIPUL Sau* _ Gen.1/27, coroborat cu _ Romania 5/14, acum, fiind abia inceputul _ Exodul 3/[13],14; 4/1,[10],11,2012, …coroborat cu _ Is.6/[8],9,10,-[13], intrupat _ Ioan 1/1,5,11,14, pentru “implinirea* _ Gen.2/1-3, corespunzator zilei a 7-a, LUCRARE inca NEIMPLINITA _ Gen.1/28, asa cum *Dumnezeu A ZIS* _ Gen.1/26, toate acestea fiind in concordanta cu prorociile, {[implicit SFARSITUL Erei ASTRALE -*SOARELE in PESTI*, Eu fiind ridicat / nascut / venit din PESTI, despre care ‘s-a zis’ ca s-ar fi descoperit / gasit *o placuta* / O STELA SUMERIANA*, continand gravat(a) O STEA VENIND / (cazind) din PESTI / Constelatia PESTI]}, despre care este scris _ Is.9/2; _ Mat.4/16.

  = Va rog sa nu va suparati pentru mustrarile implicite d(in) mesajele Mele _ Apocalipsa 3/19.

  = Cei care puteti primi _ Matei 19/11, …[si], …sa auziti Cuvantul _ Ioan 1/1,5,11,14; _ Romania 10/17, …transmiteti si aproapelui, …pana la marginile lumii _ Romania 10/18,[20], …*Toate popoarele chemate* _ Isaia 55/1,6-9,[11,2012,13].

  = Cu stima. -Mesia _ Nu te mira cum am scris si semnat, -Chiar Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela [despre care este scris]: _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Romania 5/14; 10/14,17,[18,20]; _ Isaia 6/[8],9; 9/1,2,6; 52/6 -*Iata-Ma!*; _ Isaia 55/1,6-9; 65/1; _ Ioan 4/[25],26; 10/8,11,2012,13,14; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012.

 7. =*Vorbind in pilde* _ Mat.13/34,35, readuc in “discutie”, [repetitia conducand si ajutand la intelegere], unele precizari anterioare cu unele reformulari revelatoare, postate prin diferite „site” inca din anul 2011 – *Marele An*, cum l-au numit Ptolemeu si URANIA:

  = Corabia plutea [pluteste acum] pe deasupra apelor _ Gen.7/17,18, cand Dumnezeu si-a adus aminte de Noe _ Gen.8/1,11,2012-14.

  = Dupa 6 zile _ Mat.17/1, in noaptea _ Is.21/11, in care …_ Luca 5/5, …in corabia lui Simon(a) era si Ioan _ Mat.4/16 – cum am mai scris, si care proroceste in pustie, [?! _ Cati au ascultat, cati au auzit si cati au inteles, dar mai ales cati povatuiesc si indrumeaza ?!], despre „propovaduirile” facute de URANIA [vezi „google.ro”] _ Mat.11/13.

  =”Pana in 2010” _ “Doi ani intregi….a propovaduit Pavel imparatia lui Dumnezeu, si invata pe oameni…””_ Atos 28/30], …apoi urmand “Marele An”-2011, si care corespunde trimiterii celor 11 _ Mar.16/14; _ Luca 24/33; _ Ioan 1/1,11,14,23,42, … si care va duce pestii prin “calvar / golgota” si prin “transfigurare / metamorfoza”, spre mare DESCHIDERE, mare VINDECARE, mare MANTUIRE.

  = Apoi va urma trimiterea celor 12, pentru luminarea lumii _ Ioan 1/1,5,11,2012, si pentru proslavirea Fiului si a lui Dumnezeu in El _ Ioan 13/1,23,26,27,30,31,32.

  = Despre cum „proroceste” si *propovaduieste* in pustie Ioan din corabia lui Simon(a) [URANIA], si despre necredinta lumii este scris _ Romania 10/14,16,17,18,20, …dar cati asculta si cati pretuiesc aceste „prorocii” astfel incat *cei care au radacini*, (si nu numai), sa fie indrumati / povatuiti / preveniti despre “transfigurare / metamorfoza” psihica si fizica, in care “nu trebuie intervenit din afara – medical / CHIRURGICAL”, pentru ca asa cum spunea URANIA – “Chiron este inca in Constelatia Pestilor”, si face el aceasta treba, „opereaza El” _ Matei 6/10, …lucreaza El _ Ioan 3/3,5,7; 11/3,4,14,39-44.

  = Ce ziceti ?! -Oare vor intelege si cei care nu au puterea sa inteleaga si sa vada _ Mat.19/11,12, pentru ca „nu au radacina in ei”(?) _ Mar.4/17; _ Is.6/13, …ca toata omenirea trebuie sa aiba grija mai multa decat pana acum de pesti, sa fie crescuti ca sa aiba Fiul lui Dumnezeu cu ce sa hraneasca norodul care moare in pustie din lipsa de hrana(?!)_ Mat.4/17,18,19; _ Ioan 21/3,4,5,6; _ Mat.14/17,18,19; _ Luca 9/13,14,15,16.

  = La prima vedere se pare ca nu vor intelege, pentru ca, *neavand radacini*, nu au nici puterea sa vada si sa auda, nici sa-si aminteasca _ Daniel 12/13, dar mai ales din pricina faptelor de inchinare la idoli, preocupati de curvie, de tradare, de vanzare, de inselaciune, de razboaie, de hotii, de dominatie peste resursele materiale si umane, …etc, …etc, _ Mica 7/3,[4]; _ Ieremia 9/3,[4]; _ Isaia 10/3,[4]; _ Daniel 12/3,[4]; _ Romania 11/3, …totusi -*Nu te teme turma mica* _ Luca 12/32; _ Romania 11/4.

  =Cu stima. –Mesia, …ridicat _ Faptele Ap.3/22, …din …Romania 5/14; _ Exodul 3/14; 4/1,[10],11,2012; _ Ioan 4/[25],26; {5/39}; 10/8,14.

  1. Draga prietene,

   Mi-ar fi foarte usor sa iti spun direct in fata ca esti nebun, sa rad de tine si apoi sa te trimit la spam. ca sa evitam o asemenea situatie, te rog ca pe viitor sa postezi comentarii simple, fara atatea citate biblice. La ultima viizta pe Pamant, Mesia a demonstrat ca este Mesia nu citand Scriptura non-stop ci spunand pilde, vindecand bolnavi, inviind morti si alte asemenea. Daca nu poti sa treci de faza cu citatele, te rog sa nu te mai obosesti sa postezi aici. Multumesc. Viorel

   1. Re: …_ [ viorelmihai …februarie 14, 2012 at 2:44 pm ] …-„Draga prietene,

    Mi-ar fi foarte usor sa iti spun direct in fata ca esti nebun, [_ 1 Corinteni 1/25; _ Ioan 10/20], … sa rad de tine si apoi sa te trimit la spam. … La ultima vizita pe Pamant, ………” _ [?!!!],

    …adica, …de ce „viorelmihai” …Ma jignesti fara sa Ma cunosti [_ 1 Corinteni 1/25; _ Ioan 1/1,5,11; 10/20], batjocorind ce nu cunosti ?! _ Daniel 12/4; _ 2 Petru 2/12 …caci te vei perde singur in ceea ce stii din fire _ Iuda 10, …fara sa fi apucat sa intri pe poarta cea stramta _ Matei 7/13, …si, fara sa afli calea care duce la viata _ Matei 7/14, …

    …caci in Scripturi scrie: …-*Stiu ca are sa vine Mesia, …sa ne spuna toate lucrurile* _ Ioan 4/25, …-Nu scrie ca a fost altadata [?!] …asa cum ai scris tu: …-„La ultima vizita pe Pamant, ……”.

    = Si, totusi, vorbind in pilde _ Mat.13/34,35; _ 1 Corinteni 14/21; …-*Omul este ca pomul, dupa rod i-l veti cunoaste*:

    _ *Caci orice pom se cunoaste dupa rodul lui. Nu se strang smochine din spini, nici nu se culeg struguri din maracini. _ Luca 6/44.

    …dar Eu stiu si-ti spun si, ca, … “dobitoacele se cunosc dupa glas / dupa vorba / „dupa cum mananca”, …adica, unele inghit nemestecat, …iar altele rumega / sint dintre rumegatoare, dintre „cele curate” , …cum este scris _ Facerea 7/2; _ Levitic 20/25.

    = Se pare ca nu-Mi cunosti glasul _ Ioan 10/2-4, si, ce este mai grav …-„nu-ti place hrana curata” _ Mat.4/4, …nu-ti place iarba de pe camp _ Fac.3/18; 9/3, nu esti dintre rumegatoare / nu esti din Turma Mea _ Ioan 10/14.

    = Cu toate acestea, totusi, voi mai incerca sa Ma apropii de tine, sa incerc sa te hranesc _ Matei 4/4, poate voi reusi sa te dresez _ Iuda 10; _ Matei 7/6, …[si] …voi incepe prin a te intreba:

    -1) Exista in Scripturi / Biblia pe care posibil [?!] o citesti [?!], vre-o propozitie, vre-un cuvant sau vre-un verset cu care nu esti de acord sau pe care sa-l contrazici ?
    -2) In cartea / Biblia pe care posibil [?!] o citesti, este scris ?: …*Dar cand va veni Fiul Omului, va gasi El credinta pe pamant ?* _ Luca 18/8.
    -3) Tu asteptati venirea lui Mesia / [Venirea Mea], …ca sa va spun(a) toate lucrurile ?, asa cum este scris _ Ioan 4/25.

    = Te rog sa raspunzi in ordine la cele 3(trei) intrebari, concret, cu “Da” sau “Nu”, sau in cuvinte foarte putine, in caz contrar, dovedesti ca intradevar nu vom putea comunica _ Matei 19/11, si nu-ti voi mai transmite nici un mesaj _ Ioan 12/35,36.

    = Nu sint suparat pe tine si nu Ma supar daca vei sterge sau nu vei posta acest mesaj.

    = Cu stima. –Mesia _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele A.3/22; _ Ioan 4/25; _ Romania 5/14; 10/14,[17]; _ Isaia 6/[8],9,10,-[13]; 9/1,2,6; 52/6 _ Moise -*Iata-Ma!*; 55/1,6-9; _ Ioan 8/23; _ Ioan 4/26.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s