Dumnezeul meu, tot ce am Iti apartine. Serveste-te de mine pentru triumful si gloria Imparatiei Tale. Voi implini vointa Ta. Fie ca dragostea Ta, Intelepciunea , puterea Ta, sa se manifeste in mine! Exercitii de meditatie de Peter Deunov

Inainte de a intreprinde ce trebuie facut, trebuie sa va asezati in liniste pentru a introduce in voi pacea, pentru a va pune in armonie cu Universul si a va conecta la Atotcreatorul, consacrindu-i, prin rugaciune si meditatie, aceasta zi care incepe.Iata un exercitiu de practicat in fiecare dimineata:

-Va ridicati bratul drept, mina indreptata in sus, proiectind cu ajutorul gindului mina voastra astrala pina la Tronul lui Dumnezeu, rostind: “Dumnezeul meu, tot ce am Iti apartine. Serveste-te de mine pentru triumful si gloria Imparatiei Tale. Voi implini vointa Ta. Fie ca dragostea Ta, Intelepciunea , puterea Ta, sa se manifeste in mine!”. Sunt zile cind nu putem rosti aceasta formula din toata inima, pentru ca simtim in interior ceva care nu vrea sa cedeze. Trebuie sa ajungem sa putem spune sincer aceasta formula, nu din cind in cind, ci in fiecare zi.

Fericit este cel ce poate spune: „Dumnezeul meu, sunt servitorul Tau, dispune de mine dupa vointa Ta!”.

EXERCITIILE DE RESPIRATIE

Respiratia este o forma de nutritie si asa cum mincam trebuie sa mestecam incet, la fel cind respiram trebuie sa „mestecam” aerul. Cind inspiram, trebuie sa retinem aerul mult timp pina cind plaminii (care sunt un fel de stomac) au asimilat complet substantele nutritive. Daca eliminam aerul prea rapid, eliminam in acelasi timp toate aceste substante inainte de a putea retine toate aceste elemente utile.

DESCRIEREA UNOR EXERCITII

1. Astupati nara stinga si inspirati profund aerul prin nara dreapta numarind patru timpi.

2. Tineti-va respiratia 16 timpi.

3. Astupati nara dreapta si expirati prin nara stinga numarind 8 timpi.

Reincepeti exercitiul inversind:

1. Astupati nara dreapta si inspirati aerul prin nara stinga 4 timpi.

2. Tineti-va respiratia 16 timpi.

3. Astupati nara stinga si expirati pe dreapta 8 timpi.

Exercitiul se repeta de 6 ori pentru fiecare nara.

Cei care pot vor dubla timpii: 8-32-16.

Prin respiratie profunda va puteti vindeca sistemul nervos si multe alte boli. Medicii va vor prescrie injectii de calciu, de iod, de sodiu etc., pentru a va da elementele care va lipsesc, in timp ce Initiatii va vor sfatui sa luati aceste elemente in stare eterica prin respiratie. Metoda este foarte simpla, respirati concentrindu-va pe ideea ca sunteti pe cale sa preluati remediul care va lipseste. Da, fiindca organismul stie foarte bine de ce are nevoie, el contine o intreaga echipa de chimisti perfect competenti, capabili sa extraga din aer substantele necesare.

Iata de ce discipolul nu trebuie sa caute neaparat medicamentele la farmacie. El respira cu dragoste si cu convingerea absoluta ca este pe cale sa extraga din spatiu elementele care-i sunt necesare. Dar prin respiratie veti putea de asemenea sa extrageti forta si particulele din lumea superioara, adica lumina, pace si toate elementele vivifiante. Deci, cind respirati trebuie sa incercati sa atrageti elementele spirituale de care aveti nevoie, in functie de starea in care va aflati.

CITEVA EXEMPLE DE EXERCITII

1.Exercitiu:
Alegeti patru virtuti pe care ati dori in mod special sa le aveti.

a) Inspirind 4 timpi, pronuntati mental numele celor 4 virtuti, cite una in fiecare timp.

b) Retineti-va respiratia 16 timpi, repeteti de 4 ori aceste nume.

c) Expirind, spuneti: „Elimin din mine…” pronuntind numele defectelor contrare celor 4 virtuti pe care le-ati ales.

2. Exercitiu:

a) Inspirind, ginditi: „Iti multumesc Doamne, ca mi-ai permis sa primesc odata cu acest aer pur, viata divina pe care Tu ai pus-o in el”.

b) Retinind respiratia: „Fie ca aceasta viata divina sa patrunda in tot corpul meu si sa-i aduca viata si sanatatea”.

c) Expirind: „Voi manifesta aceasta viata pe care am primit-o in toate actiunile mele pentru gloria lui Dumnezeu”.

3. Exercitiu:

a) Inspirind: „Dumnezeul meu, sfinteasca-se numele Tau in mine”.

b) Retinind respiratia : „Dumnezeul meu, fie ca Imparatia Ta si dreptatea Ta sa se implineasca in mine”.

c) Expirind: „Dumnezeul meu, fie ca vointa Ta sa se implineasca prin mine”.

4. Exercitiu:

a) Inspirind: repetati de doua ori numele a patru virtuti.

b) Expirind: ginditi ca Ingerii celor patru elemente va elibereaza de impuritatile voastre. Ingerul focului in creier, Ingerul aerului in plamini si in inima, Ingerul Apei in stomac, abdomen si sex, Ingerul pamintului in tot corpul.

Anunțuri

3 gânduri despre „Dumnezeul meu, tot ce am Iti apartine. Serveste-te de mine pentru triumful si gloria Imparatiei Tale. Voi implini vointa Ta. Fie ca dragostea Ta, Intelepciunea , puterea Ta, sa se manifeste in mine! Exercitii de meditatie de Peter Deunov

  1. testate si adevarate 🙂 m-au inzdravenit intr-o vreme cand trecem prin diverse curatati si credeam eu ca am ramas singura „uitata” prin lumea asta…avem nevoie de cineva sa ne aminteasca ca rugaciunile-si au rostul si cand ne e prea bine. multumim!
    toate bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s