Culorile prismei – interpretate de Maestrul Peter Deunov

Daca priviti lumina soarelui printr-o prisma, veti descoperi infinite bogatii si splendori. Este scris in Cartea lui Zohar: Sapte lumini, exista in Preainalt ,acolo locuieste Batrinul Batrinilor, misteriosul Misteriosilor, Ascunsul Ascunsilor : Ain Soph. Exista sapte lumini:rosu, portocaliu, galben, verde, albastru, indigo si violet. Aceste sapte lumini sunt cele sapte spirite mentionate si in Apocalipsa, cele sapte Spirite care stau in fata tronului lui Dumnezeu.

 

 

 

Spiritul culorii rosu este numit Spiritul Vietii. Rosu este legat de viata si de dragoste pentru toate fiintele.

Culoarea portocaliu este Spiritul Sfinteniei. Portocaliul amelioreaza sanatatea si da dorinta de perfectionare.

Culoarea galben-aurie este Spiritul Intelepciunii. Ea indeamna fiintele sa citeasca, sa mediteze, sa reflecteze, sa inteleaga, sa fie rezonabile si prudente.

Culoarea verde este Spiritul Eternitatii si al evolutiei. Ea este deci legata de crestere, de dezvoltare, de bogatie. Spunem ca este culoarea sperantei, pentru ca ii da omului posibilitatea de a evolua.

Culoarea albastru este Spiritul Adevarului. Ea este legata de religie, de pace, de muzica. Albastrul dezvolta simtul muzical. Linisteste sistemul nervos, vindeca plaminii, si actioneaza favorabil asupra ochilor care sunt legati de adevar.

Culoarea indigo este Spiritul Fortei.. Este spiritul Regalitatii. Are aproape aceleasi proprietati ca si albastrul.

Violet este o culoare foarte mistica, foarte subtila, care conduce fiintele spre lumea de dincolo. Este Spiritul Atotputerii divine si al Iubirii Spirituale : este spiritul de sacrificiu. Violetul este o culoare foarte puternica ce protejeaza omul, il ajuta sa se dedubleze si ii permite sa inteleaga iubirea lui Dumnezeu si celelalte lumi..

Pentru a lucra eficace pentru evolutia voastra, in fiecare dimineata puteti medita asupra culorilor, asupra calitatilor si virtutilor pe care ele le reprezinta. Lucrati schimbind in fiecare zi culoarea. Puteti incepe cu rosu, care este cel mai apropiat de pamint si continuind cu portocaliu, galben, etc…. sau la fel de bine incepind din sens invers pin violet. Astfel coboriti sau urcati , cum doriti

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s