Iisus a venit pe Pământ pentru a trăi şi nu pentru a muri!

Fragment interesant in cartea „Lacasurile secrete ale Leului”

Iisus a venit pe Pământ pentru a trăi şi nu pentru a muri! În viaţa Sa îşi află omul mântuirea! În cuvintele Sale, care au împlinit vechi profeţii, în felul Său de a trăi – iată unde este izvorul izbăvirii veşnice a omului. Moartea Sa nu trebuie socotită ca rezultat al voinţei Tatălui.

Fundamentaliştii de astăzi, care glorifică „sângele vărsat”, sunt aceiaşi păgâni de ieri, care căutau cu aviditate mirosul sângelui răspândit pe altare! Ei cred că aici se află adevărata mântuire, care-i va elibera de păcate. Sângele lui Iisus trebuia să fie vărsat; în parte, fundamentaliştii au dreptate. Dar ei nu văd sensul spiritual mai profund. Sângele lui Iisus trebuia să fie vărsat prin străpungerea coastei Sale. „Ci unul dintre ostaşi i-a străpuns coasta cu o suliţă şi îndată a ieşit din ea sânge şi apă”. (Ioan, XIX: 34).

Profeţiile anunţaseră răstignirea lui Isus şi străpungerea coastei lui. „Atunci voi turna peste casa lui David şi peste locuitorii Ierusalimului un duh de îndurare şi de rugăciune şi îşi vor întoarce privirile spre Mine, pe care L-au străpuns”. (Zaharia, XII: 10). „Căci nişte câini mă înconjoară, o ceată de răufăcători dau târcoale împrejurul meu, mi-au străpuns mâinile şi picioarele”. (Psalmi, 22:16).

Sângele vărsat a eliberat anumite elemente, care au pătruns pământul de Spiritul lui Iisus; ele nu puteau fi altfel emise decât prin străpungere şi, de aceea, profeţiile o anunţă. Fiecare individ are o anume „frecvenţă” a sângelui, proprie lui. Nu există două astfel de „frecvenţe” identice între două fiinţe, în întreaga Creaţie. Din acest motiv, transfuziile sanguine nu sunt de dorit! Formaţia „cristalină” a sângelui transportă o anumită energie luminoasă prin tot corpul. Iată viaţa! Nu sângele, în sine, este viaţa. Dar, prin el, viaţa pătrunde în corp şi în toate componentele lui. Nimeni nu trăieşte numai graţie funcţionării inimii, ficatului, creierului sau a unei cantităţi de sânge. Viaţa este în altă parte, iar noi trăim după cum o asimilăm.

Cu alte cuvinte, sângele este „curentul vieţii”. Când sângele lui Iisus a căzut pe solul terestru, pe Muntele Golgota, omenirea a primit asigurarea că Iisus va reveni! El nu putea reveni decât dacă „frecvenţa” Sa particulară şi „vibraţia” Sa ajungeau în şi pe Pământ! A fost, deci, un angajament precis, o relaţie programată între el şi planeta Terra. Astfel stând lucrurile, el trebuie să revină!

După străpungerea lui Iisus, unii dintre martorii răstignirii s-au grăbit spre locul unde picura, în pârâiaşe, până pe pământ, sângele lui, spre a fi atinşi de puţin sânge. Ce înseamnă asta? Nu e prea plăcut pentru nimeni să se lase udat de sânge cald, omenesc! Să ne amintim că, în timpul Exodului, copiilor lui Israel li se spusese: „să ia din sângele lui şi să ungă amândoi stâlpii uşilor şi pragul de sus al caselor…” (Exod, XII: 7). „Sângele va fi pentru voi ca un semn pe casele unde veţi fi. Eu voi vedea sângele şi voi trece mai departe, aşa că nu vă va nimici nici o nenorocire, atunci când voi lovi ţara Egiptului”. (Exodul, XII: 13).

Era vorba de sângele mielului pascal. Prin sângele Mielului, graţie frecvenţei particulare a vibraţiilor sale, evreii au fost cruţaţi în Egipt. Mulţimea îngrămădită în jurul Crucii lui Iisus cunoştea toate acestea. Ea spusese, în timp ce Iisus se afla în faţa lui Pilat: „Sângele lui să cadă asupra noastră şi asupra copiilor noştri!” (Matei, XXVII: 25). Voia aceasta să însemne că oamenii se simţeau răspunzători pentru moartea lui Iisus, sau oare priveau, din nou, din perspectiva mântuirii? Reflectaţi!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s