De la Bashar citire: Incepeti cu Valorizarea Sinelui!

Inca un citat frumos din Bashar, luat de aici. Era cat pe aici sa traduc gresit „self valuation” ca autoevaluare, ceea ce ar fi fost o mare eroare.

„Begin with Self Valuation. We understand from our experience with many of you that one of the most difficult things that many of you now have to do on your planet..is learn to value yourself. Because you have forgotten your connection with the Infinite, you have been taught to think of yourselves as less than worthy, without an understanding of your value, no tool we would share with you would really be effective.”

„Incepeti cu Valorizarea Sinelui. Intelegem din experienta noastra cu voi ca unul dintre aspectele cele mai dificile de facut planeta voastra este sa invatati sa va valorizati. Pentru ca ati uitat legatura voastra cu Infinitul, ati fost invatati sa va ganditi la voi ca mai putin decat vrednici, fara o intelegere a valorii voastre, nici o unealta pe care noi am alege sa v-o dam nu ar fi eficienta.”

Traducand paragraful de mai sus mi-au venit in minte mai multe rugaciuni ortodoxe care abunda de „pe mine pacatosul, nevrednicul, gunoiul, putregaiul et co”. Apoi deruta care se creeaza cand suntem numiti „prea cucernici parinti”, apoi iara „pe mine, ticalosul, pacatosul, nevrednicul.” Apoi ne intalnim cu Prea Sfintia sa, Inalt Prea Sfintitul, Mult prea Sfintitul. Toate astea in Biserica in care Iisus intreba candva: „Pentru ce ma numesti bun? Numai Tatal din ceruri este bun!”.

In aceste conditii, devine tare greu sa stii cum sa te valorizezi cu adevarat, real, sa nu cazi nici in sus nici in jos, sa iti cunosti valoarea reala. Dar cum sa faci una ca asta cand nu stii cine esti, de unde vii, ce cauti pe aici? Esti la prima vizita pe planeta asta sau ai mai fost? i fost creat atunci cand parintii tai au facut dragoste sau ai pre-existat acelui moment? Intrebari simple care duc la raspunsuri complicate. Raspunsuri care iti definesc sistemul de credinte din subconstientul tau, matrita dupa care destinul tau este creat permanent.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s