Eu sunt cel mai iubit dintre pamanteni

E atata iubire in viata mea! Doamne, cum voi putea vreodata sa iti multumesc pentru cata iubire ai turnat in existenta mea? Cum voi putea vreodata sa iti multumesc pentru tot ceea ce am trait, simtit, iubit? Am acceptat iubirea in viata mea de oriunde a venit si la orice moment. Uneori, asta a insemnat pace, alteori razboi. Dar iubirii nu ii pasa catusi de putin. Atunci cand torentele ei se pornesc, iubirea calca in picioare juraminte, asteptari, atasamente, devotamente, loialitati. Nimic nu mai conteaza atunci. Absolut nimic. Ratiunea din mine incearca sa se opuna dar argumentele ei vor rezista precum castelele de nisip de la malul marii. Ratiunea din mine se teme ca nu va putea gestiona atata iubire, dar curand va intelege ca iubirea are caile ei nestiute de minte. E atata iubire in viata mea, Doamne!

Anunțuri

6 gânduri despre „Eu sunt cel mai iubit dintre pamanteni

    1. Comentariul tau m-a facut sa zambesc, si am un zambet frumos. Asadar si prin urmare ai produs putina lumina, undeva in acest Univers, lumina care se va intoarce la tine negresit. Cat despre criza mare de la unii sau altii, probabil ca tine de cat de mult si-a deschis fiecare inima. Chiar daca eu ma impart cu altii, daca inima lor nu este deschisa, ei nu ma pot simti nici pe mine, nici iubirea, de oriunde ar veni ea. Criza de iubire inseamna un gol launtric, caci noi inotam intr-un ocean de iubire si nu sunt vorbe goale de textier ezoteric. Daca iubirea nu patrunde inauntrul unui suflet e doar din cauza rezistentei pe care el o opune iubirii… hai ca ma opresc aici din discutiile care abunda in „probabil ca” si „depinde”. pe scurt, iti multumesc pentru comentariul tau. O zi minunata.

  1. E cel mai minunat sentiment din lume,acela de a iubi,de a te simtzi iubit.Felicitari,pentru ca putzini sunt cei care primesc in dar acest sentiment minunat (nu pt ca putzini ar merita,ci pt ca …putzini au sufletul deschis,si care nu stiu ca iubirea te ridica pe cele mai inalte culmi).Eu sunt alt suflet,care se simte iubit,si sunt extrem de implinita…iar la baza fericirii din jurul meu sta IUBIREA……O zi minunata :-)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s