A Inceput Lupta(?)

Am primit un email interesant de la Marius:

INFORMARE – Octombrie 2012

Urmeaza sa se intample ceva extraordinar in Romania, incepand cu luna noiembrie 2012.Acest lucru este binestiut si de reptilieni. Incepand de 15 octombrie, orele 15-16, poporul roman este bombardat cu energii negative.

A INCEPUT LUPTA!!! E momentul sa sunam adunarea tuturor oamenilor de Lumina din Romania si sa aparam acest popor minunat.

P.S. Voi reveni foarte curand cu metode de a contracara aceste energii negative indreptate spre tara noastra. Mesaj pentru trezire!!!

Dragii mei, Va transmit acest mesaj foarte important pentru poporul roman, din partea comandantului suprem al Federatiei Galactice, ASTHAR SHERAN: Incepand de luni, 15.10.2012, ora 15, teritoriul romanesc si implicit oamenii care locuiesc in acest spatiu, sunt bombardati de un tip de energii care nu sunt deloc benefice, generand un disconfort foarte mare, cum ar fi: nervozitate excesiva, dureri de cap, stari de greata si ameteala, intepaturi in inima in splina sau in ficat. Persoanele mai instruite in domeniu si mai senzitive pot vedea si simti mult mai mult decat atat. Aceste atacuri sunt generate de la bordul a cinci nave extraterestre reptiliene, pozitionate in varfurile unui pentagon, situate deasupra teritoriului romanesc, la o inaltime de 120-150 km (se deplaseaza in sus in jos, in acest interval de altitudine). Motivul este acela ca pamanturile romanesti ascund mari secrete, care daca ar iesi la suprafata, ar strica multe planuri ale unor reprezentanti ai acestei civilizatii, care de atata amar de vreme nu face nimic altceva decat sa acapareze aceasta planeta si cu tot ce cuprinde ea, definitiv. DIN FERICIRE DIVINITATEA NU PERMITE ASA CEVA SI EVIDENT NICI FEDERATIA GALACTICA AFLATA IN SLUJBA LUMINII! Poporul roman are misiunea uriasa de a face loc Luminii pe Pamanat!

Intr-o prima faza, pentru ca oamenii sa se poata apara dar in acelasi timp sa vina in ajutorul actiunilor Federatiei Galactice, trebuie apelat la urmatoarele instrumente:

 1. rugaciunea pentru voi si tot poporul, fara sa aiba importanta ca e femeie sau barbat, adult sau copil, bogat sau sarac, conducator sau om de rand. Lasati la o parte gandurile la boala, lipsuri, ura si tot felul de alte probleme. Nu aveti timp pentru asa ceva acum! Aveti in voi forta de a face ca tot raul acesta sa se sfarseasca. Nu o irositi!

2. in caz de intepaturi, gen cutite, incadrarea mentala intr-un soare sau intr-o ploaie aurie. Energiile reptiliene nu pot strapunge energia solara si aurie. Puteti vizualiza un soare in inima, in cap, unde va conduce intuitia.

3. in caz de stare de rau si ameteala, incadrarea mentala intr-o piramida aurie cu varful in sus si una cu varful in jos, in asa numitul corp geometric numit octaedru. In varful piramidei superioare fixati mental drapelul romanesc. Pe fatete desenati mental semnul crucii si multe inimi.

4.trimiteti mental in spatiu, catre pentagonul pe care oricare din voi vi-l puteti imagina, inimi roz-aurii si forme hexagon aurii.

Hexagomul deriva din floarea vietii si voi aveti menirea sa dati o noua viata acestei planete, prin iubire. Pentru a putea straluci din ce in ce mai mult, si a pune din ce in ce mai tare in incurcatura aceste planuri malefice, pornim acum initierile energiei cristice. In fiecare data de 01.01, 02.02, 03.03,….., 09.09, 10.10 si mai tarziu 11.11, 12.12 din anul 2012, s-au deschis niste portaluri prin care au sosit energii noi catre Pamant, menite sa conduca omul catre energia cristica.

Trebuie sa cereti Divinitatii initierile cu aceste energii asa cum este scris in Initierea I. NU LE PRIMITI DACA NU LE CERETI. Divinitatea respecta intotdeauna liberul arbitru. Veti primi in e-mailurile urmatoare, in fiecare zi, cate o initiere pana se ajunge la initierea a X-a, disponibila pana in acest moment.

Pentru cine doreste sa parcurga mai repede aceste informatii si pentru mai multe detalii vizitati: energiavindecatoareaculorilor.blogspot.ro. Initierile sunt expuse in mod descrescator, cele de inceput aparand in a doua pagina a blogului, in postare mai veche.

DESTEAPTA-TE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE! LUPTA PENTRU TARA TA, PENTRU ACEST PAMANT SFANT SI IMPLICIT PENTRU LIBERTATEA PLANETEI PE CARE LOCUIESTI! DUMNEZEU SA VA AJUTE, SA VA BINECUVANTEZE SI SA VA AIBA IN PAZA LUI DIVINA!

Doamne Binecuvanteaza poporul roman!!!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s