Banalitatea zilei

Am hotarat sa scriu banalitati doar ca sa scriu ceva chiar si atunci cand nu am nimic de spus. Asa ca voi scrie mai des, chiar daca mesajele mele nu vor zgudui umanitatea si nu vor motiva miliarde de suflete pe drumul anevoios spre Lumina.

In perioada asta, Stefi, fetita noatra cea mai mica de un an si cateva luni, s-a hotarat sa manance singura. Adica, nu prea ne mai lasa sa o hranim noi. Vrea sa se hraneasca singura. Toti parintii cunosc faza asta si stiu cat e de mult de curatat pe langa scaunul de masa. Stefi nu prea ne mai lasa sa o hranim noi cu lingurita, trebuie sa bage ea lingurita in iaurt sau in supa. Bineinteles ca nu are dexteritatea de a manui  lingura si iaurtul zboara pe hainele ei, pe jos si pe oriunde nu te mai astepti. Am invatat insa sa ii dam o cutie de iaurt cu putin iaurt pe fund si sa o lasam sa se mozoleasca in voie. Putine sunt momentele in care vezi atata fericire pe fata ei.

Cred ca faza asta se regaseste si in evolutia fiecarui suflet. Vine un moment in care nu mai acceptam sa fim hraniti de nimeni, cand vrem sa invatam sa ne hranim singuri. Faza asta poate aduce destule probleme, dar sunt convins ca Universul jubileaza cand hotaram ca vrem sa devenim independenti.

Anunțuri

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Cristina L spune:

    Sa vezi ce furtuni starnesti in Univers cand te hotarasti sa devii independent ceva mai tarziu de un an si cateva luni…oricum e un inceput,chiar pe drumul spre Lumina! In rest,ce sa zic,succes la curatat!!!
    Sa fiti sanatosi si voiosi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s