Să ştii că pe umerii tăi, în spatele tău, se află un spirit – echivalentul Sfântului Gheorghe – care te va apăra, nu ca o forţă unitară, ci ca o forţă treimică.

Să ştii că pe umerii tăi, în spatele tău, se află un spirit – echivalentul Sfântului Gheorghe – care te va apăra, nu ca o forţă unitară, ci ca o forţă treimică.

Viorel Mihai

Extras din cartea: Din Tainele Vietii si ale Universului de Scarlat Demetrescu.

Iată un exemplu. în cartea vieţii unui om trupesc este prevăzut să treacătprintr-o suferinţă, ca urmare a unei greşeli din trecut, din altă viaţă sau chiar din viaţa actuală. într-o noapte, spiritul întrupat a luat cunoştinţă că într-una din zilele următoare va trece printr-un eveniment în urma căruia va avea de suferit. Dimineaţa acest om se scoală neliniştit; o tristeţe grozavă îl apasă, fără să aibă vreun motiv. Are o presimţire vagă că i se va întâmpla ceva, că va trece printr-un mare necaz. Nu ştie nimic şi mâhnirea nu-l slăbeşte. Pleacă la drum, se produce un accident şi se alege cu un braţ sau picior rupt. Presimţirea s-a realizat; durerea a sosit. Spiritul ştia de tot ce va veni şi îşi reflecta mâhnirea trupului său, care înregistra, dar nu putea preciza ce anume.

Viaţa e o luptă…

Vezi articol original 682 de cuvinte mai mult

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s